KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Új cikk

2013. január 11.

Nagycsaládos nap Beregszászon

A szombati rendezvény helyszíne a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, a szervező a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete.

A reggel 9.15 órakor kezdődő rendezvény keretében bemutatkoznak az Ungváron, Beregszászon, Munkácson és Nagyszőlősön alakult nagycsaládos csoportok. Ezt követően Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorának szerkesztője és Mohai Tamás, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökségi tagja tart előadást a Házasság és annak megőrzése témakörben.

Délután a Kolompos zenekar ad koncertet, majd táncház zárja a programot. A beregszászi magyar konzulátus fővédnökségével tartandó esemény keretében a gyerekek számára külön programokat szerveznek.

A 2012 szeptemberében alakult Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) fő feladatának tekinti a magyar nagycsaládok feltérképezését, csoportjaik létrehozását az egyes településeken.
Célja továbbá, hogy a nagycsaládosok példáját felmutatva ráirányítsa a demográfiai mélyponton lévő társadalom figyelmét a jövőt megalapozó gyermekvállalás fontosságára.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/01/11/11/Nagycsalados_nap_Beregszaszon.aspx « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 10.

-
május 15.

Csíkszereda

X. Édesanyák Hete

Ünnepség
Csíki Anyák Egyesülete

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete