KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A Gyermekbarátok májusi programjáról

2021. május 31.

Lendületes kis csapatunk, elkészítette az Anyák napi kézműves alapanyagokat és eljutattuk mindenkinek, aki jelezte, hogy szeretne alkotni. 

Májusi események Debrecenből

2021. május 27.
Május 9-én anyák napi Óriás turit rendeztünk, ahol közel ezer ruha, cipő és egyéb használati tárgy talált új gazdára. Óriás turinak nevezzük, ha a raktárunkban felgyűlt adományokat egy lelkes önként vállalkozó családunknál közszemlére tesszük. Ilyenkor hatalmas közös turi -élményben van része tagságunknak. Egy fotós tagunk felajánlásának köszönhetően kedvezményes anyák napi ...

Felvidéki szervezetek hírei, felhívásai

2021. május 26.
*Május 15 – A Helytállás Emléknapja* Az esemény elérhetősége: https://www.facebook.com/szakc.sk/videos/1419108255089207 Ezen a napon, 1942-ben Esterházy János a szlovák parlamentben elutasította a zsidódeportálási törvény megszavazását. Tiszteletére az online megemlékezés az évforduló napján, május 15-én, szombaton 17 órától megtekinthető. Program: Ember az embertelenség...

Kürti Cserkészszülők Klubja

2021. május 26.

Szövetségünk nagy százaléka „belenőtt” a cserkészetbe. Gyerekkoruntól éljük át ennek a csodavilágnak minden kalandját, szépségét, vidámságát és kihívását. 

Május cserkészberkekben Felvidéken

2021. május 26.

Aktív élet zajlott májusban is a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség háza táján.

Színekbe foglalt anyai melegség

2021. május 25.

A Klájó Adrián és Martinović Eleonóra összetételű zsűri döntése alapján ajándékozta meg a topolyai 3+ Nagycsaládosok Egyesülete az Anyai melegség című képzőművészeti pályázatára beküldött munkák legügyesebb alkotóit. 

Önkéntes hétvége Kárpátalján

2021. május 25.

Péntek délután a családok nagy örömére ismét eljuthattunk a szeretet panziónkba, ahol aktív pihenés helyet, a családok aktív szolgálatot vegezhettek, mindenki a saját szakmájának megfelelően dolgozott a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének panziójának szépítésén. 

Tavaszi megújulás Pécsett

2021. május 21.
A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület 20m Ft-ot nyert egy uniós pályázaton, amit a székház korszerűsítésére fordíthatunk.

Hírlevél feliratkozás