KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

7. hagyományos Márton-napi ünnepség a pécsi nagycsaládosoknál

2022. november 14.

Immár 7. alkalommal tartotta meg november 12-én, szombaton hagyományos Márton-napi ünnepségét a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület. Ez a tagoknak szóló esemény mindig jó alkalom arra, hogy felelevenítésre kerüljön Magyarország egyik társvédőszentjének életpéldája.

Ez az esztendő sem múlhat el a nemzetközi gyertyagyújtási akció nélkül

2022. november 9.

November 11-én kapcsolódjatok be Ti is, közösen emlékezzünk a hazájukért harcoló hősökre, és mellettük az ártatlan áldozatokra és a harcok miatt szenvedőkre. Cserkészeket és minden érdeklődőt hívunk, hogy ezen a napon minimálisan egy szál gyertya vagy mécses meggyújtásával, de akár közös megemlékezéssel, koszorúzással is csatlakozzon  a nagyszabású nemzetközi megemlékezéshez. Nem kerül semmibe, mégis sokat tudunk tenni! 

A Csíkszeredai Nagycsaládosok októbere

2022. november 4.
A Csíkszeredai Egyesület a Nagycsaládokért az Önkormányzat által szervezett ünnepség keretén belül emlékezett az ‘56 os forradalomra. A bátor hősök emlékére koszorút helyeztünk el a helyi Gloria Victis emlékműnél Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa szomszédságában.   Őrtűz az autonómiáért Csíkszeredában!   Nagycsaládosként fontosnak tartottuk részt venni gyermek...

Jubiláló házaspárok köszöntése a Don Bosco Családok Egyesülete szervezésében

2022. november 3.
A muzslyai Szűz Mária Szent Neve templomban két egymást követő vasárnapon szentmise keretén belül köszöntötték a jubiláló házaspárokat (20, 30, 40 és 45. évfordulós) valamint az arany- és ezüstlakodalmukat ünneplő párokat, akik ezelőtt 50, illetve 25 éve kötöttek házasságot. Első alkalommal 5 párt köszöntött Sztoján atya. Második hétvégén pedig 8-8 pár erősítette meg fogadalmát...

A Kárpátaljai Rózsahölgyek Társaságának októberi programjai

2022. november 2.

A Kárpátaljai Rózsahölgyek Társasága színes programok megvalósítást tervezte a 2022-es évre, ám az Ukrajnában kitört háború átírta a terveinket. Szervezetünk tagjai nem tétlenkedtek a nehéz időszakban sem, sokan önkéntesként kapcsolódtak be különböző segélyszervezetek munkájába, illetve kivették részüket a vidékünkön menedéket találók ellátásában is. 

Mosonmagyaróváriak októberi beszámolója

2022. november 2.

20 éves barátságunk ünneplése.

Pécsi beszámoló az Őszi Találkozóról

2022. november 1.

Az elmúlt hétvégén volt a Kárpát-medencei Családszervezetek Kongresszusa, amelynek egyesületünk is tagja, erről szeretnék röviden beszámolni. Az új tagok kedvéért is, akik nem ismerik, valamint azért is, mert a Házasság Világnapján szép számmal szoktak érkezni hozzánk vendégül az államhatáron túli, Kárpát-medencei szervezetekből.

Tökfaragást tartott a Csillagösvény Egyesület

2022. október 31.

Tökfaragást tartott a Csillagösvény Egyesület október 29-én Nyárádszeredában csapatépítő tevékenység jelleggel.

Hírlevél feliratkozás