KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Nagycsaládos füttyös, fiús április

2024. április 29.

A NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete az év második tavaszi hónapjában is számos programot valósított meg.

Mexikó színei

2024. április 28.

Mexikó színei  címmel  személyes beszámolóval és vetítéssel bővített  táncelőadást látott a  nagymagyari közönség. A pozsonyi Magisterial  táncegyüttes fennállásának 25 éve alatt több ízben látogatott el a távoli Közép-Amerika-i országba, hogy a helyszínen autentikus táncosoktól tanulva tökéletesítse tánctudását. Színek és mozdulatok kavalkádja jellemezte műsorukat. Kísérő rendezvényként két képzőművész azon alkotásai voltak megtekinthetők, melyeket  szintén a Mexikóban szerzett élmények inspiráltak. 

 
A rendezvényen a Nakk társszervezőként működött közre.
 

Orosháziak áprilisa

2024. április 27.

Az áprilisi hónap sok kellemes lehetőséget hozott egyesületünk életébe. A dolgos hétköznapok után, amik a családok számára nyújtott Élelmiszerbankos napi munkával telnek, most többféle szórakozási lehetőséggel is megkínálhattuk tagjainkat.

 

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny

2024. április 26.

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny Hljabász Okszána, az Ukrajnai Lovas Federáció Kárpátaljai Részlegvezetője és a Szelíd Lovas Népfőiskola közös szervezésében zajlott. Versenyzőink Ungvár, Munkács, Szolyva és Nagyszőlős környékéről érkeztek. Kezdő és haladó lovasaink lelkesen vettek részt a programon, rengeteg új élményt és tapasztalatot szereztek életük első versenyén.

A fiatalokért és a tudatos nevelésért

2024. április 25.

Konferencia a gyermeknevelés veszélyeiről és lehetőségeiről

Továbbra is sikeres a KMNE Önellátó Projektje

2024. április 24.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) idén is előnevelt csirkével nyújtott segítséget tagcsaládjainak, amihez kukoricát, vitamincsomagot és tápkoncentrátumot is adtak.

Idén másodszor tartott helyi összekötők-találkozót a KMNE

2024. április 23.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének életében kiemelten fontos helyet foglal el a helyi összekötőkkel való közös munka megtervezése, az elmúlt időszakra való visszatekintés, a következő programok átbeszélése. A negyedévenként megrendezésre kerülő második találkozójukat a Beregszászi Református Gyülekezeti teremben tartották, ahol Tarpai József, a KMNE elnöke az elmúlt negyedévet értékelte. Januártól napjainkig megannyi rendezvényt sikerült megszerveznie a nagycsaládos egyesületnek, melyeken a családok, szülők és gyermekek egyaránt méltán kikapcsolódhattak.

Gyermekbarátok áprilisa

2024. április 21.
 A Gyermekbarátok is jelen voltak április 6-án, a sportcsarnokban megszervezett családi expón. Míg a szülők nyugodtan nézelődtek, addig mi a gyerekekkel próbálkoztunk.   Április 20-án első alkalommal szerveztük meg a karaoke programunkat. A gyerekek meglepték a jelenlevőket, szebbnél szebb dalokat adtak elő.      ...

Hírlevél feliratkozás