KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Családi játszódélután a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülettel

2021. szeptember 29.

Szeptember 25-én gyönyörű őszi időben Pécs egyik főterén, a Kossuth téren vártuk Pécs és környéke kis és nagy családjait közös játékra, szórakozásra. Nem is kellett csalódnunk, mert a 3-7-ig tartó programra, melyet idén már 26. éve minden szeptemberben megrendezünk, több mint 1200-an voltak kíváncsiak.

Tartozzunk össze!-Kárpát-medencei program a nemzeti újrakezdés jegyében

2021. szeptember 29.

Szeptember 24-26-ig 3 napos programon fogadta a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete vendégeit, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége néhány tagcsaládját. Érkeztek látogatóink a Kárpátaljáról, Szombathelyről, Debrecenből és Nyíregyházáról.

Péntek este finom vacsorával vártuk a barátainkat a Civil Házban, este Makuk János a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat elnöke tartott számunkra előadást a nemzeti újrakezdés fontosságáról.

II. Gyepüőr találkozó Erdélyben

2021. szeptember 28.

A Köröstárkány-i Családszervezet jóvoltából 2021. szeptember 25-én és 26-án Köröstárkányban került megrendezésre a II. Gyepüőr találkozó.

Versailles 100 év távlatából – az előadássorozat záró programja Sopronban

2021. szeptember 27.

A Széchenyi Társaság és a SZAKC közös előadássorozatának utolsó programjára 2021. szeptember 23-án került sor. Az előadást nagy érdeklődés övezte, hiszen Trianon viszonylatában fontos helyszínen, Sopronban került megrendezésre.

Kalász találkozó a Felvidéken

2021. szeptember 27.

Hosszú idő után újra személyes találkozót tartott a Kalász lelki közösség, ezúttal Szőgyénben. 

Részt vettünk a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson

2021. szeptember 26.

A Budapesti Demográfiai Csúcs 2015 óta minden második évben az a fórum, ahol politikusok, egyházi vezetők, szakértők, a média, a vállalati szektor és a tudomány képviselői megvitatják a legfontosabb, családokat érintő aktuális kérdéseket. Az idei csúcstalálkozó a Várkert Bazárban 2021. szeptember 23-24-én valósult meg. Központi témája a demográfia és a fenntarthatóság volt.

A Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat nyílt napot tartott

2021. szeptember 25.

2001. szeptember 23-án a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat a Semmelweis egyetem Pető András karával közreműködve információs nyílt napot tartott Beregszászban a II Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolában.

Kiszállás Dercenben

2021. szeptember 22.

A 2021-es év kiemelten is fontos szerepet játszik a Sámuel Alapítvány történetében, hiszen ebben az évben ünnepelhettük az alapítvány fennállásának 20. évfordulóját.

Hírlevél feliratkozás