KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A Magyar Unitárius Egyház és a Gondviselés Segélyszervezet újabb segélyszállítmánya Kárpátaljára

2023. április 18.

A Magyar Unitárius Egyház és a Gondviselés Segélyszervezet nyolcadik segélyszállítmánya 2023. április 13-án érkezett meg Beregszászra. A Kárpátaljai Református Egyház Diakóniai Koordinációs Irodájának átadott szállítmány tartalma: egy 18 kW teljesítményű áramfejlesztő, egy raklapnyi konzerv és étolaj, harminc darab érszorító (tourniquet), négyszáz darab viaszgyertya.

A szőgyéni cserkészek portyára hívták az alakuló párkányi csapatot

2023. április 18.

A párkányiaknak ez volt az első portyájuk. Nagyon élvezték a jól előkészített programot és igyekeztek a cserkésztudást minél jobban elsajátítani, hiszen nagy szükségük lesz erre az idei nyári táborokban.

Ismerkedés a templomokkal – kamasz program a nagycsaládosoknál

2023. április 17.

Április 15-én a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete kamasz programot szervezett a tagcsaládok fiataljainak. A program vezetői Túri Ágnes és férje Túri László volt. A program során négy XIV. századi magyar református templomot és a Huszti vár romjait látogathatták meg a résztvevők.

A Nemzetközi Utazó Nagycirkusz előadásán jártak a pécsiek

2023. április 16.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület 100 db ingyen jegyet kapott 2023.04.13-án a premier előadásra a Nemzetközi Utazó Nagycirkusztól


Tagjaink nagyon élvezték a jó hangulatú előadást.

Királyhelmeci diákok élményekkel teli kirándulása Nyíregyházán

2023. április 15.

A Szövetség a Közös Célokért diákutaztatási programjában április 13-án a királyhelmeci Helmeczy Mihály Alapiskola diákjai ellátogattak Nyíregyházára, ahol egy tartalmas napot töltöttek el a  Sóstói Falumúzeumban.

Április havi találkozó a Pécsi székesegyház Nagycsaládos Egyesületnél

2023. április 14.

Egyesületünk április 12-én tartott havi találkozójára Bíró László püspököt hívtuk meg előadóként.

Cserfes húsvét

2023. április 11.

A nyárádszeredai Csillagösvény Egyesület április elején húsvéti tevékenységet szervezett mely anya- lánya programként került meghirdetésre. Az ünnep közeledtével a tojásfestés, a húsvéti hagyományok, szokások felelevenítése, tojásvadászat, kézműves foglalkozás került terítékre.

Nagycsaládosok a Nemzeti Színházban

2023. április 7.

2023. április 5.

 

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének idén már második alkalommal volt lehetősége Budapesten a Nemzeti Színházba ellátogatni. A korábbi házaspáros színházi eseménytől eltérően ez alkalommal az egész család számára volt meghirdetve a János vitéz c. előadás.

Hírlevél feliratkozás