KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Márciusi hírek a Csíki Anyák Egyesületétől

2024. március 31.

Március másodikán az Országházban ünnepelte a X-ik Családi napot az a 3, részben csíkszeredai család is, akik a Kárpát-medencei Családszerevezetek Szövetségének meghívására további 300 résztvevővel közösen tartalmas időt tölthettek együtt Budapesten. A Kiss-Adorján, Farkas és Páll-Ladó családok mindhárman elismerő okleveleket kaptak a Szövetség részéről a hosszan tartó házasságuk emlékére, és egy valóban gazdag napon vehettek részt.

Haza-Vár-Lak nagycsaládos húsvéti foglalkozás

2024. március 30.

Március 28-án délután közel 70-en vettek részt a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete húsvéti rendezvényén a Civil Házban.

Cserfes húsvét, anya-lánya kézműves program

2024. március 30.

Március 27-én a Deák Farkas Általános Iskola adott helyet a Cserfes húsvét- anya- lánya húsvétra hangolódó programnak.

Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének idei programjai

2024. március 30.
Február 10-én tartottuk első közgyűlésünket, ahol lezártuk a tavalyi évet és elterveztük az idei programokat. Virággal és szép versekkel köszöntöttük a kerek házassági évfordulós családokat.   E napon farsangoltunk is. Játékmester Gyurkovics Zsuzsa izgalmas programokat talált ki. Volt jelmezbemutató, fánkevő verseny, lufi borotválás, lufis tánc, székfoglaló és lukas szívó...

A hargitai sérültek márciusa

2024. március 29.
*Gyümölcsfa csemeteültetés - Csaracsó*   Március 19-én a Hargita Megyei Sérültek Egyesületének foglalkoztatottjai részt vettek gyümölcsfa csemeteültetésen Csaracsóban a székhelyünk új telephelyén. A munkálatokat már tavaly áprilisben megkezdtük, amikor fenyőfákat ültettünk. Most különböző gyümölcsfákat ültettünk, mint például alma, szilva, cseresznye és meggy. A munka ...

Hírek Orosházáról

2024. március 28.

Orosházi február-március

A NaKK márciusa

2024. március 27.

A magyar szabadságharc hősei emléke előtti tisztelgés a katolikus templomban istentisztelettel kezdődött. Naszvadi Sándor esperes szentmisét szolgáltatott a nagymagyari temetőben nyugvó Leszkay Károly honvédhadnagy és családja lelki üdvéért. A Beregszászról ide származott honvédhadnagy egyik fia -  Sándor, katolikus papként  jelentős személyisége  volt az egykori nagyközségnek. A megemlékezés első része az alapiskolások zenés-irodalmi összeállításával, majd a himnusz közös eléneklésével ért véget. A templomból indult az a menet, amely a temetőbe érve meghallgatta Gyurkovics Tibor Nemzet című költeményét, és megkoszorúzta a szabadságharc hősének síremlékét.

TeenSTAR kurzus a Felvidéken

2024. március 26.

Továbbra is folyik Somorján a TeenSTAR kurzus tiniknek, kéthetente foglalkozunk velük. Most épp befejeződött az első félév, következik a 2. félév a tanfolyamból.

Hírlevél feliratkozás