KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Szent István-napi megemlékezés a Vajdaságban

2021. szeptember 1.

Szent István-napi megemlékezést tartott a Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége a péterrévei Nagycsaládos Házban. A rendezvény keretében Magyarságismeret címmel vetélkedőt is tartottak felső tagozatos diákoknak.

Kirándulás a Szarvasi Arborétum és Mini Magyarország makettparkba

2021. augusztus 31.

Az eseményre augusztus 28.-án került sor. 45 nagyon lelkes egyesületi tag és a kedves buszsofőr indult esőben, szélben . Nem csüggedtünk, bíztunk a jobb időben. 8 órakor elindult velünk a busz.

Szabadtéri Nyári Tábor Zentán

2021. augusztus 31.

2021. augusztus 25-27. között a Gyermekbarátok Egyesülete és Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közös programot valósított meg Zentán, a Lovas-tanyán, ahol garantálták az önfeledt játékot és szórakozást.

Orosházi hírek 2021. augusztus

2021. augusztus 31.

A forró nyári napok sem hagytak mindenkinek pihenést. A folyamatos napi munkát igénylő feladatot – napi élelmiszer osztás- pontos beosztás szerint végezzük.

Nyárbúcsúztató Tiszacsomán

2021. augusztus 30.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) évről évre, immár kilencedik alkalommal szervezte meg nagyszabású nyárbúcsúztató rendezvényét tagcsaládjai számára. A hagyománnyá vált programra augusztus 29-én került sor a Tiszacsomai Honfoglalási Emlékparkban.

Családok Napja Pécsett

2021. augusztus 30.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület minden évben, májusban ünnepli a családokat közös játékkal, vetélkedővel és bográcsos finomságokkal.

IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap Csongrádon

2021. augusztus 29.

Hagyományosan ismét megrendezésre került a szokásos augusztusi rendezvény Csongrádon, ahol egy egész nap az egészségről, sportról, nagycsaládos találkozásról és identitás erősítésről szól.


Tanévkezdő program Beregszászon

2021. augusztus 28.

Augusztus 27-én Beregszászon, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatásával tanévkezdő programot szervezett a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat.

Hírlevél feliratkozás