KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A MEGÚJULÓ CSALÁDPASZTORÁCIÓÉRT

2023. július 28.

Szelterszen zajlott július 24-27. között a Gyulafehérvári Főegyházmegye családbizottságának Családpasztorációs Központja által szervezett Szemléletformáló- és gyakorlati alapkézés 3. modulja.

Az ukrajnai háborús menekültek segélyezéséről

2023. július 27.

a Gondviselés Segélyszervezet júliusi beszámolója

Révi nagycsaládosok Hajdúszoboszlón

2023. július 26.

Július 20-25 között több mint ötven révi nagycsaládos, fiatal vett részt Hajdúszoboszlón azon a nyári táboron, ami a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány és a partiumi település, a Pro Rév Egyesület és a helyi református egyházközség jó kapcsolatának köszönhető. A táborba Gyergyószárhegyről és Küküllőpócsfalváról is érkeztek. 

Tusványosi részvétel

2023. július 25.

2011-től kezdődően állandó résztvevői és partnersátorral gazdagító szervezői a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a Csíki Anyák Egyesülete.

 

Míg az első pár évben csak csendes babasziget és hangos játszótér volt az egyesületi sátor, mostanra már komoly előadássorozattal rukkol elő évről évre a szervező csapat, hogy a fenti gyermeklehetőségek mellett a családokat érintő témaköröket, egészségügyi helyzeteket, gyermeknevelési kérdéseket is bekapcsolják a tábor színvonalába.

MÁNCSE 25. jubileumi ünnepsége

2023. július 24.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület beszámolója

A (H)azám! 3 döntőjének hétvégéje a KMNE szervezésében

2023. július 24.

Az Egyesületünk tizenkettedik alkalommal szervezte meg a hagyománnyá vált nagy családi vetélkedő döntőjét. Miután az első két internetes fordulóban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hat család kapott lehetőséget arra, hogy a Vadvölgy panzióban megmérkőzzenek egymással különböző szellemi és ügyességi feladatokban.

Második honismereti kirándulás a Sámuel Alapítványnál

2023. július 23.
Június hónap folyamán zajlott kirándulásunk sikerén felbuzdulva újabb honismereti túrát szerveztünk július 19-én, azon családok számára, akik az első útról valamilyen okból kifolyólag lemaradtak. A program kissé változott, de ismét megtekinthettük a Feszty-kilátó gyönyörű, természet adta szépségét, a beregszentmiklósi várkastélyt, Bokotej Lóránt alkotóházát és műveit, illetve a...

Apa-lánya program a nagycsaládosoknál - „A jövő édesanyáit, feleségeit neveljük”

2023. július 19.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) számára fontos a keresztény értékrend, a nagycsaládos életforma értékként való felmutatása, a minél több együtt töltött minőségi idő eltöltése. E célból immáron több mint tíz éve szerveznek igencsak tartalmas rendezvényeket. Az egyik legnépszerűbb az anya-lánya, apa-lánya, anya-fia, apa-fia program. Július 7-én és 8-án az édesanyák a fiaikkal, most hétvégén pedig az édesapák a lányaikkal töltöttek együtt egy felejthetetlen napot.

Hírlevél feliratkozás