KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Nyári hírek a kovásznai Tündérvártól

2023. július 18.

Idén, negyedik alkalommal szerveztük meg az apa-fia táborunkat, július 13-16 között, ezúttal Kovásznán, a NOE-Tündérvár kúriánál.

Láthatóvá kell válniuk az egyszülős családoknak

2023. július 17.

Szövetség a Közös Célokért társulás (SZAKC) civil információs napot tartott július 15-én, szombaton a Gombaszögi Nyári Táborban. A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatásával megvalósuló fórum és a kerekasztal-beszélgetés témája az egyszülős családok segítése volt.

Gyermekbarátok júliusa

2023. július 16.
A júliusi hónapban a napközis táborunkra készülünk, de boldogan tettünk eleget a meghívásoknak.   Július 3.-án „Lovas táborban” a Lovastanyán jártunk, ahol már a gyermek hangtól volt hangos a terület. Érkezésünket várták, hogy egy kis kalandos játékba vonjuk be a gyerekeket. A táborlakók felnőtt tagjait is egy-egy feladatba bevontuk. Vidám pillanatoknak voltunk részesei. ...

Nagycsaládos anyukák kirándultak fiaikkal

2023. július 9.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) évek óta szervez szülő-gyermek programokat, melyek során mind a szülő, mind a gyermek kikapcsolódhat, szórakozhat.

Több mint 200 cserkésszel startoltak el a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség vezetőképző táborai

2023. július 7.

Palást. A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség július 3-13. között valósítja meg éves vezetőképző táborait. A táborokban résztvevő több mint 200 cserkész idén szinte az iskolapadból csöppen bele a cserkésznyár kellős közepébe. A Palást melletti Olvár-völgy hétfő délben telt meg fejlődni vágyó cserkészekkel, a szervezők és a táborok ellátását végző Segítő Tábor tagjai már a hétvégét is a helyszínen töltötték.

Mosolyvirág NADE júniusi beszámoló

2023. július 1.
Június 3.  Gyereknap           Összetartozás napja Földünk nagyon sok országának különböző településein, pontjain a Nemzeti Összetartozás Napján, 2023. június 4-én, budapesti idő szerint 20:23-kor az összetartozásunkat is szimbolizáló lángok gyúltak. Mivel sajnos nem ért véget az Ukrajnában dúló háború, így annak mielőbbi befejezéséért ezek a lángok idén is...

Gyermekbarátok júniusa

2023. június 30.

Egyesületünkben megkezdődött a tábori készülődés, összeállítsuk a játékokat, amivel a gyerekek tudják magukat megméretetni, ügyességi, türelmi, és különféle gyorsasági és érdekes játékokat gondoltunk ki. 

Gyulafehérvári Családpasztoráció

2023. június 29.

Családpasztorációs szemléletformáló alapképzés 2. modul

Hírlevél feliratkozás