KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Jogi tanácsadás családtípusú gyermekotthonaink számára

2024. március 14.

A Sámuel Alapítvány kötelékébe tartozó családok számára igyekszünk átfogó és igényeiknek megfelelő alkalmakat szervezni.

A KMNE idén is meghirdette vetőmag akcióját - Aki vet, ültet, az bízik a jövőben

2024. március 14.

Mint oly sokszor a történelem során, a kárpátaljai magyarság most is igencsak nehéz időszakot él át. Az általánosan sújtó gazdasági válság mellett a háború teszi életüket bizonytalanná. Senki sem tudja, mit hoz a jövő.

MunKaland – barangolás a könyvtárban

2024. március 12.

Miért hasznos egy könyvtár, mitől lehet egyedi, mivel foglalkozik a könyvtáros? Többek mellett ezekre a kérdésekre kaptak választ a MunKaland–járaton a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesület (KMNE) ifjú tagjai.

Az érdeklődőket Marosi Anita, a Bendász István Görögkatolikus Könyvtár és Levéltár vezetője fogadta és vezette be a könyvek varázslatos birodalmába.

Gyulafehérvári Családpasztoráció

2024. március 11.

Férjek-édesapák lelki hétvégéje

Megújulás a házasságban

2024. március 5.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládos Egyesület egyik közkedvelt programja a házaspárok hétvégéje, amelynek színhelye az Ungvári - járási Vadvölgy Panzió.

Az alkalomra 2024. március 1-3. között került sor, melyre 12 házaspár jelentkezett. A programfelelősek Taracközi Ferenc és Taracközi Marianna lelkészházaspár voltak, akik a „Megújulás a házasságban” című témakört hozták el nekünk erre a csodálatos három napra.

Családi nap tizedik alkalommal az Országházban

2024. március 3.

Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) tagjai immáron tizedik alkalommal vehettek részt a budapesti Országházban rendezett hagyományos Családi napon március másodikán. Kövér László, az Országgyűlés elnöke fővédnökségével rendezett eseményre több százan érkeztek Magyarországról és a határon túlról.

Kárpát-medencei családi nap az Országházban: „Egy nemzethez tartozni olyan, mint egy családban élni”

2024. március 3.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) tagjai immáron tizedik alkalommal vehettek részt a budapesti Országházban rendezett hagyományos Családi napon március másodikán. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke fővédnökségével rendezett eseményen több százan vettek részt Magyarországról és a határon túlról. 

Sérültek februárja

2024. február 29.

Domokosi foglalkoztató megnyitó

Február 1.

Hírlevél feliratkozás