KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A Házasság hete Rimaszombatban

2024. február 15.

Szövetség a Közös Célokért Rimaszombati Területi Irodája a Házasság hete alkalmából találkozóra hívta a házaspárokat, érdeklődőket a Szent-Ivány József Közösségi Házba.

Házasság heti programok a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületénél

2024. február 14.

A házasság hete program keretében a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete filmvetítést szervezett február 13-án a beregszászi Ortutay Elemér Görögkatolikus Kollégiumban.

Házasság hete Komáromban

2024. február 13.

A Kárpátia Sport Polgári Társulás és a Szövetség a Közös Célokért szervezésében, valamint a helyszínt biztosító Csemadok Komáromi Alapszervezete támogatásával valósult meg február 12-én a Házasság hete alkalmából rendezett esemény, amelyen Pöltl Ákos családbiztonsági szakértő a digitális fogyókúráról tartott előadást, majd felvidéki közismert házaspárokkal készített beszélgetés-sorozat keretén belül kérdeztük a komáromi Dráfi és Süll házaspárokat.

Házaspárok vacsorája a nagycsaládosoknál - „Szeretem hibáit jóságánál jobban”

2024. február 12.

A házasság hete alkalmából bensőséges találkozóra került sor a kárpátaljai nagycsaládosoknál. A makkosjánosi Helikon Hotelben megtartott rendezvényen a történelmi egyházak képviselői kértek áldást a jelenlevő 150 nagycsaládos házaspár, valamint szeretteik további életére. 

Az elköteleződés ünnepe Pécsett

2024. február 12.

Örök hűség? Tartós, boldog házasság? Vidám családok? Léteznek még ezek?

Mi hisszük, hogy igen, s ezt minden évben ünnepeljük is. Idén február 10-én 21. alkalommal üdvözöltük az ország minden részéből érkező vendégeinket és a határon túlról idelátogató barátainkat, több, mint 200 főt, a szokásos helyszínen a Magtár Rendezvényközpont nagytermében. A NOE-t  Bak László elnökségi tag képviselte, aki Miskolcról utazott ide, hogy egyben a 35. születésnapunkon is velünk lehessen.

Házasság világnapja

2024. február 11.

Február 10-én a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  szervezésében a XXI. Házasság világnapján vehettek részt az anyaországi és határon túli egyesületek. A Csillagösvény Egyesület is meghívást kapott, melyet nagy szeretettel és örömmel fogadott.

Sí-hétvége a Vadvölgy Panzióban

2024. február 6.

Péntek estére 15 kárpátaljai magyar nagycsalád sikeresen megérkezett a Vadvölgyi panzióba.

A Házasság Világnapja Moholon

2024. február 5.

A Moholi Családok Egyesülete a házasságban élők számára ünnepséget szervezett, 2024. február 4.-én, Moholon a Csobolyó ME. Székházában.

Hírlevél feliratkozás