KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Házaspáros táncest

2023. november 14.

2023 januárjában merült fel először a házaspáros táncest ötlete. 

Márton nap a Családok Házában!

2023. november 13.

November 11-én, éppen Márton napján, került megrendezésre az idei évben a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület Márton napi rendezvénye. Nagyon hangulatos, családias délutánon vehettünk részt.

Az emlékezés napja

2023. november 13.

November 11-én volt hat éve, hogy a NaKK a magyarországi Krajczáros Alapítvány kezdeményezésére csatlakozott egy nemzetközi gyertyagyújtási akcióhoz melynek célja, hogy emlékezzünk és emlékeztessünk az első világháború áldozataira. 

Házaspárok hétvégéje a KMNE szervezésében

2023. november 12.

A KMNE szervezésében 2023. november 10-én vette kezdetét a Házaspárok hétvégéje (immár második alkalommal az évben). 13 házaspárnak volt lehetősége rá, hogy eltölthessen a Vadvölgy panzióban egy hétvégét. A programfelelős Ábrány Krisztián görögkatolikus atya és mentálhigiénés szakember volt.

Sámuel Alapítvány családi hétvégéje

2023. november 6.

Alapítványunknál bevett szokás, hogy a jó alkalmakból hagyományt teremtünk, nincs ez másként családi hétvégéinkkel kapcsolatban sem. November első hétvégéjén, immár második alkalommal adott otthont közös együttlétünknek a Gyermek Evangelizációs Közösség bázisa, a Bereg Camp. A festői táj, az igazi kárpátaljai vendégszeretet és a keresztyén légkör ezúttal is magával ragadta csapatunkat. 

Megemlékezés Moholon

2023. november 4.

November 2.-án, csütörtökön 10,00 órai kezdettel, a moholi katolikus temetőben az 1944–45-ben ártatlanul meghurcolt és kivégzett áldozatainkra EMLÉKEZTÜNK.

Őszi ukrán tanfolyam

2023. november 3.

Október végén, az őszi szünetben, a Sámuel Alapítvány folytatta korábban elkezdett hagyományát, amikor is egy olyan alkalmat szerveztünk, ahol segítettünk a gyerekeknek az ukrán nyelv elsajátításában.

Haza-Vár-Lak őszi nagycsaládos programok Tiszavasváron

2023. november 2.

Október 15-én délután gyönyörű, napsütéses időben fogadtuk a Civil Ház udvarán és teraszán a családokat.

Hírlevél feliratkozás