KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének van egy kiváló kisdiákja

2023. április 25.

Gyurkovics Attila Kristóf 2011-ben született a család első szülöttjeként. 12 éves korára számos versenyt nyert, vagy szerzett kiváló eredményt.                                                                                                               

Honismereti kirándulás a nagycsaládosoknál

2023. április 24.

2023. április 22.

 

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének életében fontos szerepet tölt be otthonunk, történelmi múltunk megismertetése a fiatal nemzedékkel. Emiatt minden évben honismereti kirándulásokon vehetnek részt a tagcsaládok, akik nagy lelkesedéssel jelentkeznek erre a programra.

Gyermekbarátok áprilisa

2023. április 24.
A Gyermekbarátok április 1. szombati programja, Bolondos nyuszi futás helyett, a Nyuszi muri volt megtartva az esős idő végett. A benti programon igyekeztünk a gyerekeknek vidám délelőttöt varázsolni. Többféle játékot próbálhattak ki, répa ropi és a szörp mellett a nyuszi is kedveskedett egy apró kis csomaggal, minden gyermeknek.   A mese délelőttöt április 22-én tartottu...

Mosonmagyaróvári Életfások áprilisa

2023. április 23.

Április folyamán megtartottuk éves közgyűlésünket, ahol az egyesület elnöke beszámolt a 2022-es év eseményeiről, pénzügyi eredményeiről, valamint 2023-as év terveiről.

Sámueles hétvége

2023. április 23.

A Sámuel Alapítvány számára mindig is fontos volt az egység, a sámueles „nagy család". Ennek a kapcsolatnak az erősítésére szerveztük meg közös hétvégénket április 21-22-én. Az alkalomnak a Bereg Camp adott otthont. Az első nap estéjén a szülő párok a közeli Kígyósi Református Gyülekezet evangelizációs estéjén vehettek részt, míg a fiatalok nekik megfelelő programon kapcsolódtak ki. Másnap a reggeli közös elcsendesedés után mindenki élvezhette a központ adta csodálatos természeti lehetőségeket. 

Összekötők találkozója a nagycsaládosoknál - Ahol áldás a család, a gyermek

2023. április 23.

2023.  április 21.

 

Bár az Istentől eltávolodott, globalizációra törekvő világban egyre több kísérlet történik a keresztény értékek, a család lejáratására, Kárpátalján továbbra is a Teremtő által alkotott családmodell a nyerő. A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) ezen értékek mellett tette le a voksát, s vallja: a család, a gyermek – áldás, a több gyerek pedig gazdag áldás. Ezért hálát adnak mindenkor, és igyekeznek olyan programokat szervezni számukra, amelyek segítenek minél több minőségi időt együtt tölteni. 

Hírek Kondorosról

2023. április 23.
Április 20-án tartottuk az éves rendes közgyülésünket. A hivatalos napirendek megtárgyalását követően finom pizzával, teával vendégeltük meg a jelenlévőket. Kötetlen beszélgetéssel zártuk a napot.     Sok éve, hogy zászlónkra tűztük a környezetvédelmet.  Idén tizenegyedik alkalommal, április 22-én a Föld napjára időzítve elindult a „TeSzedd”, önkéntesen a tiszta Magyarország...

A Csíki Anyák Egyesülete áprilisi történései

2023. április 20.

Április elejét Budapesten kezdte az egyesület vezetője, ugyanis Ékes Ilona az ERGO - Európai Regionális Szervezet elnöke A Változó Világ Kihívásai a Gyermekvédelemben című konferenciájára invitálta Tiboldi Beátát.

Hírlevél feliratkozás