KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Felvidéki zarándoklat a családokért

2016. február 8.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével közösen egy új program vette kezdetét 2015. július 20-án, Zarándoklat a családokért címmel: A Családlánc szervezetek programjaihoz kapcsolódva a Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás (FEMIT) nagyszegpusztai nyári táborában, az Alistáli Ládafia program keretében, a Mátyusföldi Nagycsaládosok  Egyesülete (MÁNCSE)  zarándoklatán Máriatallban, valamint Búcson, a Babamúzeumban tartott családnapon a résztvevő családok megkapták  A család könyve egy-egy példányát.
 

A jelenlegi, újabb ezer példányban kiadott könyv a Házasság Hete 2016 programsorozat keretében 2016.február 21-éig újabb családi rendezvényeken kapják meg a felvidéki családok.

A Zarándoklat a családokért című rendezvénysorozat a Szövetség a Közös Célokért szervező munkájának köszönhetően a Házasság hetét egy héttel meghosszabbítva Somorjáról indulva 14 felvidéki állomást érint, mígnem elérkezik egészen az ukrán határ mellett fekvő Lelesz községbe.

A Zarándoklat a családokért rendezvénysorozat regisztrálását kértük a Házasság hete holapján, amelynek készséggel eleget is tettek:

http://hazassaghete.hu/programok/zarandoklat-csaladokert/

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete