KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Konferencia Brüsszelben

2017. november 30.

Brüsszelben szervez családkonferenciát Hölvényi György európai parlamenti képviselő és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének Nemzetközi Projektje. A december 4-én az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő, „Family First? – Dillemas of Modern Youth” címet viselő nemzetközi tanácskozás központi témája a fiatalok gyermekvállalási hajlandósága lesz. Az előadók többsége a visegrádi országokból érkezik. A konferencia első szekciójának programjában Hölvényi György és Mihálffy Andrea nyitóbeszéde után felszólal az amerikai PhD Stephen Baskerville, Dr. Beneda Attila, az EMMI család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára, Maria Krupska és Enyedi László, a IV. Európai Ifjúsági Munkatalálkozó képviseletében, valamint Marijana Petir horvát és Anna Zaborska szlovák európai parlamenti képviselők.

Az esti, második szekciót Dr. Márki László ELFAC-elnök vezeti. Itt előadást tart majd a lengyel Dr. Szymon Grzelak, az IPZIN elnöke, a cseh PhDr Ludmila Trapková pszichológus, családterapeuta és MUDr Vladislav Chvála orvos, pszichoszomatikus orvosszakértő, családterapeuta, valamint Joó Kinga, a NOE alelnöke, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság tagja.        

December 5-én délelőtt a KCSSZ küldöttsége egy kapcsolatépítő rendezvényen a visegrádi országokból érkező családszervezetek képviselőivel találkozik.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár