KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Ádventi ablaknyitogató a Kolibrivel

Ünnepség
Helyszín: Hajdújárás, Vajdaság
Időpont: 2020. november 30.
Szervező: Kolibri a Családokért Egyesület
Kapcsolat:

 
Külföldi szép példáktól ihletve, idén először szervezi meg egyesületünk a „Világító adventi ablakok éjszakáit”. December napjainak megfelelően, fénylő, számokkal ellátott ablakok fogják díszíteni a hajdújárási, királyhalmi, noszai, palicsi és ludasi házak ablakait, melyeket séta közben bárki megkereshet.
Aki szeretne ablakdíszítést vállalni, vagyis az eseményben részt venni, az november 30-ig jelentkezhet Messenger-üzenetben az Ádventi ablaknyitogató a Kolibrivel oldalon. Sorsolás után a jelentkezők értesítést kapnak, hogy advent melyik napján díszíthetnek.
A világító, számokkal ellátott ablakokat pedig december 1. és 24. között településekszerte kereshetjük majd. Az fent említett csoportba reggelente egy térkép vagy hozzávetőleges leírás jelenik meg, mely segít a világító ablakok megtalálásában. Ha megvan egy, lefényképezhetjük és fel is tölthetjük ide. Az aznap „kinyitott” ablakokból készül egy montázs, ami másnap reggelig a csoport borítóképe lesz. Ezenkvül az összes beküldött képet egy albumba töltjük és feltüntetjük a díszítő nevét illetve a fotó készítőjének nevét is.
Ez a megmozdulás nem verseny, csupán hangolódás az ünnepre, szívünk, lelkünk és környezetünk ünneplőbe öltöztetése.

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

január 20.

Lekenye, Felvidék

Magyar kultúra napja Lekenyén

Ünnepség
Pro Le-Ti