KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Felnőtt segítők (IST) jelentkezését is várják a VI. Szövetségi Nagytáborba

Egyéb
Helyszín: Ipolynyék (Vinica), Felvidék
Időpont: 2023. március 1. - május 31.
Szervező: SZMCS
Kapcsolat: nagytabor@szmcs.sk

2017 után újra nagytábort szervezünk! Az előző táborokkal ellentétben, a soron következő nagytáborunk korosztályos lesz. Azonos korú őrsök alkotják majd az altáborokat, három korosztályba sorolva: 10-12 évesek, 13-14 évesek és 15-18 évesek. 

 

Jelentkezés időtartama: 2023. március 1. - május 31.


Tábor ideje: 2023. július 25. – augusztus 4.
Helyszín: Ipolynyék (Vinica), Szlovákia

 

Szeretettel várunk a fórum tagszövetségből (KáMCSSZ, KMCSSZ, MCSSZ, RMCSSZ, VMCSSZ, horvátországi magyarcsapatok) felnőtt segítőket (IST) is különböző munkacsoportjainkba, akik nem őrsben érkeznek. A következő munkacsoportokba várunk jelentkezőket:

 

  • Központi GH feladatok: elsősorban az élelmiszer raktározása és kiosztása az altábor GH-k számára. Előny: B-típusú jogosítvány, jó erőnlét
  • Logisztika feladatok: felszerelés és élelmiszer szállítása, ívóvízrendszer működtetése, központi építmények építése-működtetése-bontása. Előny: B-típusú jogosítvány, jó erőnlét
  • Kommunikációs feladatok: fényképezés az altáborokban és a központi programokon, cikkírás, segítség a tábori újság szerkesztésénél pl.: tördelés, fényképek válogatása, posztolása közösségi felületeken stb. Ami kell hozzá: ha fotózni, videózni szeretnének legyen hozzá felszerelésük, gépet nem biztosítunk. Előny: jó fogalmazó készség, laptop, érdeklődés az újságírás és a kommunikáció iránt, esetleg alap grafikai tudás.


IST jelentkezés: https://forms.gle/hd4ZsKfTaRfgZLyk6
 

Számukra a tábordíj 75 euró, amit egy részletben kell majd a szövetségünknek eljuttatni a visszajelzést követően az abban megadott útmutató alapján.



Jó munkát!


Horváth Dániel, táborparancsnok és Csémi Szilárd - Kismedve, ügyvezető elnök

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék