KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Don Bosco Családok Egyesülete hírei

2020. szeptember 21.

Szeptember 11.-én részt vettünk a muzslyai búcsú alkalmával megtartott szentmisén, a mise után pedig szalonnasütést szerveztünk a Felnőtt Cserkészklubbal együtt a két egyesület tagjainak,mivel hogy a búcsúi ünnepség a koronajárvány miatt elmaradt. A gyerekek különböző játékokon vehettek részt, a felnőttek pedig társalgáson és beszélgetésen keresztül próbálták feldobni a hangulatot. 8-10 gyerek és ugyanannyi felnőtt vett részt.

 

 

 

 

E hónap 19.-én, a Könyvet-otthonra program részeként vehették át a csomagokat a DBCSE tagjai és a többi részesültek,amelyet Magyarország kormánya megbízásából az Emberi Erőforrások Minisztériuma adományozott,a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete koordinálásával.A csomagosztás után beszélgetés és elemzés következett. A könyveket nézegetve vettük észre,hogy a csomagok felnőtt- és gyerekkönyveket,magyar és világirodalmat tartalmaznak és hogy a család minden tagjának van olvasnivaló.

Köszönet a program megvalósulásáért Magyarország Kormánynak, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a MKKE-nek és a KCSSZ-nek.                 

                                  Sarnyai Attila,DBCSE« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

január 01.

-
január 31.

Pályázati felhívás

Esemény
Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány

január 10.

-
január 30.

Beregszász

Ügyelők képzése indul Kárpátalján

Esemény
Kezünkben a Jövő Alapítvány

január 19.

-
április 3.

„Közös KINCSeink - család, közösség, lelki egészség” - PÁLYÁZAT

Esemény
Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS)