KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családi játszódélután Pécsen

2020. október 16.

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül az őszi Családi Játszódélután szeptember 19-én, a járvány sem tudta meghiúsítani, hiszen a programot a pécsi Köztársaság téren  nyitott helyszínen tartottunk meg.

Így nem csak az egyesület tagjai, hanem a város minden polgára, családja részt tudott venni a rendezvényen. 15 órakor Mózes Endre, vezetőségi tag, tartott ünnepi megnyitót, majd a gyerekek birtokba vehették a játékokat. Minden korosztály találhatott magának megfelelő elfoglaltságot. A  legkisebbek autós játszószőnyeget, kukoricamorzsolást, sárkányfej dobálást, célba dobást, tojásvár építést. A kicsit nagyobbak óriás jengával, amőbával, mikádóval, petanque-val és még sok mással játszhattak. Nagy sikere volt az óriás társasjátéknak, ami a vizes élőhelyeinket mutatja be igazi környezettudatos
szemléletformáló, tanító közösségi szórakozást adott. Az eseményen a gyerekek a Katolikus Karitas jóvoltából légvárban ugrálhattak, mentőkutyás bemutatót élvezhettek a Pécsi Kutató, Mentő és Tűzoltó Egyesület önkéntesei segítségével, valamint az Ecc-pecc zenekar gyerekműsorát hallgathatták meg.
A program során menetlevélen gyűjtötték a pecséteket a fiatalok, amit a játék végén ajándékra váltottak be. Volt a választhatók között vattacukor, popcorn, könyv, színező, kulcstartó, és még sok más kedves ajándéktárgy.
A játékok lebonyolítását egyesületünk önkéntesei, valamint Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítő diákok segítették.
A téren jelen volt a CSEÖH Info sátra, valamint a Baranya Megyei  Rendőrkapitányság bűnmegelőzési standja, továbbá a Magyar Cserkészszövetség játékos asztala is.
A rendezvény alatt ingyenes büfével vártuk a résztvevőket. A program zárásaként osztottuk ki az ajándékba kapott könycsomagokat is.


Dénesné Farkas Enikő« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete