KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Húszéves a tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület

2021. január 26.

Az egyesület célja a település és a vidék magyar kultúrájának megőrzése, átörökítése, a nemzeti önazonosságának erősítése.

A szakosztályok és a tagok éveken keresztül minden rendezvénnyel, művelődési programmal és bemutatkozással híven tükrözik a múlt értékeit, büszkén élik meg a jelent és igyekeznek emléket hagyni a jövőnek - mondta el Milánovity Ottilia, az egyesület elnöke.
A magyar kultúra napja alkalmából, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével karöltve rendeztek szerény műsort, betartva a járványügyi óvintézkedéseket. A Szövetség ez alkalommal könyvcsomaggal ajándékozta meg az egyesületet.
Milánovity Ottilia, elnök, Petőfi Sándor M.E., Tiszakálmánfalva: „A magyar kultúra napját, Himnuszunk születésnapját immár 32 éve ünnepeljük itt, Tiszakálmánfalván. Nagy szeretettel jövünk össze, a tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor művelődési Egyesület szakcsoportjai alkalmi programmal lépnek fel és alkalmi dalokat, szavalatokat adnak elő ezen a napon, a közönség nagy szeretettel várja és fogadja ezeket a műsorokat, hisz anyanyelvünkön, a legszebb nyelven szerepelünk.”

forrás: Pannon RTV

 https://www.youtube.com/watch?v=arWeqysAkoQ&feature=emb_title

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

május 11.

13:00

Királyfiakarcsa, Felvidék

május 17.

9:00

Nagyszőlősi Szelíd Lovas Népfőiskola