KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hírek Debrecenből

2021. január 29.

Egyesületünk a szokásos napi élelmiszermentésből (az áruházak által el nem adott pék- és zöldségáru) napi szintű családjaink felé való szétosztási tevékenységén túl januárban is kapott nagyon sok bútor, ruhanemű, sőt gyerekjáték felajánlásokat is.

Ezen túlmenően megvalósított online programjaink, amit a belső levelező listánkon és a zoom-os felületen valósítottunk meg:

Január 13-án a Covid tudnivalókról, tévhitekről, az Oltassam, ne oltassam be magam, érvek mellette és kérdőjelek témája körül körül forogtunk. A téma előadója:dr. Szalontai Sándor

Január 19-én megrendezésre került Debrecenben Konzorciumi ülésen megszavazott Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia módosítása, a Konzorciumi Együttműködési Megállapodás módosítása tárgyában CLLD online találkozó, melyen egyesületünk is részt vett a civil szféra képviseleeként.

Január 27-én szerdán, január 27-én 17.30-tól dr Szalontainé Kovács Judit tartott előadást az adó és jogszabály családjainak is érinthető változásairól. Mindig nagyon érthető és roppant hasznos információkat kaphatunk jogászunktól.

Január 27-én a fiataljaink is "találkoztak"  online workshop-on. Radnai Zsuzsa tartott online foglalkozást fiataloknak az Életfonal Közhasznú Egyesület KINCSEM-PROGRAM projektje keretében önismeret, hatékonyságnövelés témában. A foglalkozásra 14 és 29 év közötti fiatalokat vártunk.

 

Radnainé Filep Ildikó, elnök
Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete