KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Májusi események Debrecenből

2021. május 27.

Május 9-én anyák napi Óriás turit rendeztünk, ahol közel ezer ruha, cipő és egyéb használati tárgy talált új gazdára. Óriás turinak nevezzük, ha a raktárunkban felgyűlt adományokat egy lelkes önként vállalkozó családunknál közszemlére tesszük. Ilyenkor hatalmas közös turi -élményben van része tagságunknak.

Egy fotós tagunk felajánlásának köszönhetően kedvezményes anyák napi kismama- és babafotózás vált elérhetővé tagjaink számára.

Május 15-én felkerült honlapunkra is az idei Életmese írói pályázatunk ez évi díjazottjainak névsora. Az idén a legtöbb határon túli pályázat a Felvidékről érkezett. Ezúton is köszönjük segítségeteket a pályázat népszerűsítésében! A zsűri a legjobb írásokat kötetünkbe válogatta - ez a 13. év, 13. kötet! A kötet jelenleg szerkesztés alatt áll. Hamarosan szervezzük az országházban a tavalyi és az idei nyerteseknek az ünnepélyes díjkiosztót.

Május 30-án zárul a Jóbarátok kvíz vetélkedőnk. A közkedvelt TV sorozatból készített vetélkedőnkön több családunk is indult a fődíjért, egy külső vincseszterért.

Tervezett programjaink:

Szerdánként találkozunk tagjainkkal, ahol digi-nagyi nethasználói információkat, lelki egészségvédelmet, egészségügyi szűréseket kínálunk.

Gyerek napunk június 26-án a Vekeri tónál lesz. Akadályversenyek lesznek a tó körül családjainknak. A gyerekeknek kézműveskedés, népi gyermekjátékok kipróbálása, foci-kupa, a felnőtteknek közös főzés, tombola, masszázs is szerepel többek között a programunkban.

Közgyűlésünket június végére tervezzük.

Radnainé Filep Ildikó, Debrecen



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék