KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete júniusban sem tétlenkedett

2021. június 30.

Júniusban megvalósult programok beszámolója.

Nem tétlenkedünk!
Június 4-én meggyújtottuk az összetartozás tüzét. Kellemes, beszélgetős, emlékezős, megható est volt.
Megérkezett az Alföldre is a nyár a szúnyogokkal együtt. :) Június 6-án, vasárnap remek hangulatú gyermeknapra és apák napjára került sor a Közösségi Háznál. Végre találkozhattunk! Összegyűltünk közel százan, így köszöntöttük a gyermekeinket, akiknek sorversenyeket szerveztünk, elektromos kisautókkal, motorokkal szelték az utat. Népi játékokon próbálták ki ügyességüket, kézműveskedtek, trambulinoztak. Az apukák hatalmas "küzdelemben" bizonyították milyen ügyesek. Almát hámoztak, babot és borsót válogattak, gyermekdalok szövegét egészítették ki, homokkal teli talicskát toltak a szinte kánikulai időben. Finom limonádé oltotta szomjunkat, éhünket kacszsíros kenyér friss zöldségekkel és jégkrém űzte el. Nagyon-nagyon jól éreztük együtt magunkat!
Június 12-13-án Szerbiába utaztunk az orosházi és kondorosi delegációval közösen, ahol találkoztunk régi barátainkkal, leróttuk tiszteletünket és kegyeletünket Horváth Márta zentai sírjánál, valamint Krizsán Vilmos volt VANCSESZ elnök adai sírhalmánál emlékeztünk. Munkamegbeszélést folytattunk a VANCSESZ jelenlegi elnökével Fodor Zoltánnal, találkoztunk Velez Teodórával és munkatársaival.
A háttérben is lázas munka folyik, megbeszélések tömege, pályázatírás és elszámolás. Készülünk a nyári rendezvényekre, a július végi Régiós Családi Napra Orosházára, a szeptemberi 30 éves szülinapunkra, szervezzük az Őszi Találkozó csapatának szállását, programját és mindent ami csak jön. Tényleg nem tétlenkedünk!
 
 
 
 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS