KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület júliusi programjai

2021. augusztus 5.

 

Júliusban is megtartottuk a fogadóórákat, fogadtuk a felajánlott adományokat, amelyeket továbbítottunk az egyesület tagjai fele.

 

Minden héten tartottunk ruhabörzét.

 

Keszthelyen, 2021. július 9-11 között került megrendezésre a X. Európai Nagycsaládos Konferencia, melynek jelmondata „A fenntarthatóság bölcsője a család” volt.
Egyesületünkből hat család vett részt a konferencián, minden korosztályt - óvodás, iskolás, aktív fiatal felnőtt és nyugdíjas - képviselve.
A konferencián déletőttönként hazai és nemzetközi előadásokat hallgathattunk, majd délután kerekasztal beszélgetések és szekció ülések voltak a felnőttek részére. Egyesületünk tagjai (Miholicsné Orbán Katalin (mérnöktanár, élménypedagógus) és Orbánné Simon Melinda (biológus) nagy sikerű szekcióülést tartottak Ökotudatos háztartás címen.
Az előadások között kulturális műsorok voltak melyen nagy sikerrel szerepelt a Benyus család apraja-nagyja. Délutánonként a Georgikon Major Múzeumban kézműves foglalkozások, gyermekfoglalkozások voltak és a Ringató Együttes koncertjén és a Tekergő bábszínház előadásán vehettek részt az érdeklődők. Ezenkívül még sok egyéni szabadidős program várta a résztvevőket.
Minden család nagyon jól érezte magát, köszönet a NOE szervező munkájáért.

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

június 10.

11:00

Csíkszereda, Erdély

Gyereket a magasba Csíkszeredán!

Esemény
Csíki Anyák Egyesülete

június 10.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék

Gyereket a magasba Dunaszerdahelyen!

Esemény
Szövetség a Közös Célokért

június 30.

-
július 2.

A szabadtéri Astra Múzeum skanzenje

Hungarikum Napok Nagyszebenben

Esemény
HÍD – Szebeni Magyarok Egyesülete