KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület júliusi programjai

2021. augusztus 5.

 

Júliusban is megtartottuk a fogadóórákat, fogadtuk a felajánlott adományokat, amelyeket továbbítottunk az egyesület tagjai fele.

 

Minden héten tartottunk ruhabörzét.

 

Keszthelyen, 2021. július 9-11 között került megrendezésre a X. Európai Nagycsaládos Konferencia, melynek jelmondata „A fenntarthatóság bölcsője a család” volt.
Egyesületünkből hat család vett részt a konferencián, minden korosztályt - óvodás, iskolás, aktív fiatal felnőtt és nyugdíjas - képviselve.
A konferencián déletőttönként hazai és nemzetközi előadásokat hallgathattunk, majd délután kerekasztal beszélgetések és szekció ülések voltak a felnőttek részére. Egyesületünk tagjai (Miholicsné Orbán Katalin (mérnöktanár, élménypedagógus) és Orbánné Simon Melinda (biológus) nagy sikerű szekcióülést tartottak Ökotudatos háztartás címen.
Az előadások között kulturális műsorok voltak melyen nagy sikerrel szerepelt a Benyus család apraja-nagyja. Délutánonként a Georgikon Major Múzeumban kézműves foglalkozások, gyermekfoglalkozások voltak és a Ringató Együttes koncertjén és a Tekergő bábszínház előadásán vehettek részt az érdeklődők. Ezenkívül még sok egyéni szabadidős program várta a résztvevőket.
Minden család nagyon jól érezte magát, köszönet a NOE szervező munkájáért.

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

október 23.

17:00

Muzslya, Vajdaság

Jubiláns bál 2021

Esemény
Don Bosco Családok Egyesülete

október 30.

14:00

Budiszava-Tiszakálmánfalva, Vajdaság

XV. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor ME Tiszakálmánfalva

november 06.

17:00

Horgos, Délvidék

Régiós Találkozó

Találkozó
KCSSZ