KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családokkal Esterházy János örökségének nyomában

2021. augusztus 24.

Az Esterházy János- emlékév programjához csatlakozva, a Szövetség a Közös Célokért és a Mátyusföldi Nagycsaládos Egyesület meghívására a Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás tagcsaládjai, augusztus 19-21 között vendégeskedtek a zoboralji Alsóbodokon, az Esterházy Zarándokközpontban.

 

 

A Szövetség a Közös Célokért és a KCSSZ közös programjának keretében a résztvevő családok felnőtt tagjainak Hideghéthy Andrea és Jandura Péter, a SZAKC képviseletében kommunikációs foglalkozást tartott. Ennek célja olyan kommunikációs stílus bemutatása volt, amivel bátran és magabiztosan tudják az emberek feltárni gondolataikat, véleményüket, anélkül, hogy megbántanának másokat. A résztvevő szülők gyakorlati szituációk megélésével, elemzésével, egyéni és kiscsoportos témafeldolgozással lehetőséget kaptak arra, hogy felismerjék saját viselkedésüket, és ízelítőt kaptak az egyéni kommunikációs technikák fejlesztési lehetőségéiről is.

A foglalkozás nagy siker volt, amit a szervezők nagy örömére a szülők ki is fejeztek, rámutatva arra, hogy véleményük szerint több ilyen tanulási alapon működő programot kellene megvalósítani mind a szülők, mind a tinédzser korú gyerekek számára. 

 

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék