KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...


Tanévkezdő program Beregszászon

2021. augusztus 28.

Augusztus 27-én Beregszászon, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatásával tanévkezdő programot szervezett a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat.

 

 

A nyár végén olyan programot sikerült megvalósítani, amely a tanévkezdés előtt hasznos mind a gyerekek mind a szülők számára.
Alkotóműhely keretében a gyerekek ráhangolódva az új tanévre, egyedi tanszer díszítő elemeket és hasznos kiegészítőket készíthettek maguknak: vonalzókat, könyvjelzőket, hűtőmágneseket, füzetcímkéket, ceruza és toll díszeket, képeslapokat.
Miközben a gyerekek fejleszthették a kézügyességüket és kreativitásukat, a szülők szakember segítségével eszmét és tapasztalatot cserélhettek az új tanév kihívásairól. Megosztották a gondolataikat a koronavírus okozta járványhelyzet miatti oktatási nehézségekkel kapcsolatban, hogy hogyan sikerült átvészelniük az ez általi problémákat. A beszélgetés során szó esett az okostelefonok és a televízió káros hatásairól, azok visszafogó erejéről. Közös egyetértésben hangzottak el azok a gondolatok, amelyek a kütyük hosszú távú hatásairól szóltak.

 

A program végén a gyermekek és a szülők is feltöltődve búcsúztak a szervezőktől, miközben a gyerekek tanszercsomagot kaptak ajándékba.

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék