KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Orosházi hírek 2021. augusztus

2021. augusztus 31.

A forró nyári napok sem hagytak mindenkinek pihenést. A folyamatos napi munkát igénylő feladatot – napi élelmiszer osztás- pontos beosztás szerint végezzük.

 

 

Hetente legalább két alkalommal 2-3 fős segítő csapatnak ad folyamatos munkát az egyesülethez beérkezett zsákolt ruhaneműk átválogatása. Sajnos, sokan gondolják még most is, hogy a szekrényrendezés selejtje is adomány értékű. Zsákolt ruha adományt tudtunk továbbítani a mezőberényi nagycsaládosokon keresztül az ottani hátrányos helyzetű családoknak.

 

Több bútor felajánlás is érkezett e hónapban, amit továbbítani tudtunk az erre igényt tartó családoknak.

 

Ismét segítséget és helyt tudtunk adni  a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgálat kutyás élményprogramjának.

 

Egy hét végén a szegedi Auchan áruházban gyűjthettünk iskolakezdéshez szükséges dolgokat segítő önkénteseinkkel.  Az összegyűjtött füzet, írószer stb. 36 család beiskolázását könnyítette meg.

 

A Petőfi Műv. Ház Árpádkerti piknik című programján kézműves játszóházzal foglaltuk le a kisebb korosztályt. 

 

Nemzeti ünnepünk hosszú hétvégéje bővelkedett szebbnél szebb programokban. Munkával vettük ki a részünket Orosháza-Bogárzói Lovaspályán, ahol egész napos lovasversenyek mellett mi a gyerekprogramokkal színesítettünk a napot a többezer kilátogatónak.

 

Több családunk vett részt a csongrádi Bölcső Ncs.Egy. színes programján, a Makk Marci Egészségnapon.  

 

Kondoroson is képviseltük egyesületünket a 30 éves fennállását ünneplő szervezet gyönyörű ünnepségén.

 

Családjaink rendszeres segítése kedvezményekkel. Sok éve, rendszeresen a Kecskeméti Konzervgyárból többszáz liter előforralt paradicsomlevet tudtunk ismét szállítani nagycsaládos áron  tagcsaládjaink számára. Nem maradt el e hónapban sem a zsákolt , kedvezményes áru burgonya vásárlási lehetőség sem. 

 

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár