KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Szeptemberi hírek Orosházáról

2021. október 3.

Folyamatos tevékenységeinket napi rendszerességgel végezzük, segítjük a családokat a MÉB / Tesco élelmiszer adományának koordinálásával és elosztásával . Kenyér, péksütemény és időnként zöldség, gyümölcs jut családjainknak.

Nagy mennyiségű ruha és egyéb adományokat rendszerezzük , havi 1-2 alkalommal , a heti két alkalom mellett vasárnapi válogatásra is adunk lehetőséget azoknak, akik hétközben nem tudnak eljutni az egyesületi házba.

Igyekszünk felkutatni a helyi kistermelőket, akiknél lehetőségünk van kedvezményes termény vásárlásra. A rendszeres kis zsákos burgonya vásárlás mellett újabb helyi kistermelővel sikerült kialakítani kapcsolatot, aki heti rendszerességgel házi sajt vásárlására ad lehetőséget. 

Ünnepeink:

    1. NOE Közgyűlésen vettünk részt, ahol 2 tagunk Elismerő Oklevél kitüntetésben, Elnökünk, Benedek Szilvia pedig NOE-Díj kitüntetésben részesült!              Gratulálunk és köszönjük áldozatos munkájukat!

  1. Meghívást kaptunk testvér egyesületünk, a Bölcső Csongrádi NE 30 éves jubileumi ünnepségére, ahol 4 fővel képviseltettük magunkat egy szép programon.
  2. KCSSZ által nyújtott támogatás segítségével jutalom kirándulásra hívtuk egyesületünk azon segítőit, akik a legtöbbet tették az elmúlt nehéz időszakban azért, hogy az egyesület tevékenysége folyamatos maradjon. Gyönyörű időben jókedvű gyalogtúrát tettünk a Keleti-Mecsek legromantikusabb, hűs szurdokában, Óbánya-völgyben.  A Csepegő-szikla, a Ferde-Vízesés/ami Tündérlépcsőnek is becézett gyönyörű természeti forma, elvarázsolt  bennünket. Pécsváradon megtekintettünk a várat, kiállításait, majd késő délutáni ”ebédünket” is a településen fogyasztottuk el. Jókedvű csapatunk hazafelé, a hosszú úton kipihente magát, és újult erővel áll a következő feladatok elé! Köszönjük a lehetőséget!

Ismét helyet adtunk a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolg. élményprogramjának. Nagycsaládos házunkban rendelkezésükre állnak eszközök, játékok és mindaz, amire szükségük lehet.

Kézműves játszóházunk két helyre kapott meghívást. Tevékenykedtünk a Doherty Kft családi napján a dolgozók gyermekeivel és kreatív foglalkozásokkal tettük sokszínűbbé a Máltai Játszótér 11. születésnapi programját. 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék