KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Decemberi nagycsaládos kavalkád Tiszavasváriban

2022. január 5.

A Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete decemberben is folytatta a nagycsaládos kavalkádot: a hónap első szombatján megérkezett a nagycsaládos gyerekekhez a Mikulás, illetve kézműveskedéssel is vártuk a családokat.

11-én délelőtt egy vidám, kreatív programot szerveztünk: karácsonyi asztaldíszeket, üvegmécseseket és dekorgumi angyalkákat alkottunk. Az adventi időszak alatt 9 tagcsaládunkat tudtuk jelölni az Angyali csomagküldő szolgálatra, amely során a családok hatalmas és értékes csomagokat kaptak ismeretlen „angyaloktól”. Köszönjük a DOH- Méh Bt-nek az adventi mézvásár elnevezésű programot is, így a helyi nagycsaládos egyesületi tagok igen nagy kedvezménnyel juthattak hozzá az értékes és egészséges mézfajtákhoz. Számos karácsonyi adományt, felajánlást is kaptunk decemberben ismeretlen és ismerős felajánlóktól Érkeztek játékok, ruhaneműk és egyéb kiegészítők, illetve cipősdoboz felajánlások külsős családoktól, a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal munkatársaitól, a Baptista Szeretetszolgálattól és a Tiszavasvári Kabay János Általános iskola 8. a osztályától. A NOE által, újságokat, új játékokat, könyveket, Henkel tisztítószereket, s a Magyar Nemzeti Bank élelmiszercsomagjait is átvehettük. A TIGÁZ Zrt-től 20 családunk részesült értékes szénmonoxid érzékelőkben. Ezekből az adományokból állítottunk össze a tagcsaládjaink számára szeretetcsomagokat, amelyeket a karácsonyi szünet előtt vehettek át a családok.  Szívből köszönünk minden nagylelkű felajánlást!  December 19-én gödöllői buszos nagycsaládos kirándulást szerveztünk, úticélunk a Karácsonyház és a Grassalkovich-kastély volt. Jó volt egy értékes napot együtt tölteni!

 

Sajnos tavaly a vírushelyzet miatt továbbra sem tudtunk annyi programot megvalósítani, amennyit előzetesen beterveztünk, a személyes találkozások, a foglalkozások nekünk is nagyon hiányoztak. De azért igyekeztünk, amit tudtunk, s erőnkből kitelt, azt megvalósítottuk. Visszagondolhatunk pl a családi napunkra, a nyári gyermektáborokra, az úszótanfolyamra, a keszthelyi családkongresszusra, a csodás őszi találkozóra, s a feledhetetlen decemberi gödöllői kirándulásra. Reménykedünk, hogy nem tart már soká...Reméljük, hogy egy jobb, szerencsésebb, boldogabb új év köszöntött ránk. Bizakodjunk, hogy idén a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete meg tudja valósítani tervezett programjait, rendezvényeit, s be tudjuk pótolni az elmaradt kirándulásokat, kézműves foglalkozásokat, színház- és cirkuszlátogatásokat is. Mindezekre szeretettel várunk tagcsaládjainkat! Közösségi kezdeményezéseket támogató rendezvényeinket folyamatosan kívánjuk megvalósítani 2022-ben. Nyitottak vagyunk mindenki számára.

 

Kívánunk mindenkinek békét, boldogságot, szerencsét, jó egészséget a 2022-es esztendőre!

 

Lévai Andrea, a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete elnöke

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS