KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Orosházi nagycsaládosok januári beszámolója

2022. január 30.

Éves pihenőnk után, egy alapos takarítás után  január közepén nyitottuk meg az egyesületi házunkat a tagság számára. Természetesen ez idő alatt is folyt napi munkánk, a helyi Tescóból az Élelmiszerbankos kenyér és péksütemények szétosztása.

Az év eleji vezetőségi és csoportvezetői megbeszélésen áttekintettük az év tervezett feladatait és programjait. Tisztújító közgyűlésre készülve jelölő bizottságot állítottunk fel. Vöröskereszt alapszervezetünket is újjá szervezzük.

Családokat segítő lehetőségek: 200 q nagyon kedvezményes áru, friss vágású tűzifa vásárlási lehetőséget kaptunk egy felajánlónktól. Családjaink nagyon gyorsan éltek is a lehetőséggel! 

Folytatódott az árusítási engedéllyel rendelkező,  kistermelőktől vásárolható, kiváló termékek vásárlási lehetősége, így házi sajt, adalékmentes céklalé, cékla-almalé, vegyes virágméz és zsákos burgonyával tudtuk segíteni az érdeklődő családokat. Csoportvezetőink összegyűjtik a rendelést, az adott időpontban pedig a termelő beszállítja az egyesületi házba, ahol átvehető a termék és a termény. Egyre több tagunk él ezzel a lehetőséggel! 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár