KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hírek Orosházáról

2022. március 3.

Napi munkánk - az Élelmiszerbankos Tescós pékáru adomány  -  sajnálatunkra egyre kisebb a mennyisége. Csoportvezetőinknek döntést kell hozniuk, hogy a jobban rászoruló, kisgyermekes családokhoz jusson el a segítség.  Napi munkánkká vált szinte a helyi kistermelőkkel való kapcsolattartás is, ami rendszeresen biztosít kedvezményeket.  E hónap izgalmas lehetősége családjaink  kedvezményes,  rövid lejáratú,  karácsonyi jellegű mézeskalácsok és más finom édességekhez juttatása.

 

Jókedvűen farsangoltunk is, maskarát öltöttünk, csörögét sütöttünk, játszottunk, ügyeskedtünk, fejtörőztünk, kreatívkodtunk, a kicsiket játszószőnyeggel is vártuk.  Kiszebábot égetve, zajongva próbáltuk távolabbra űzni a telet! Finom uzsonnával, illatos teával kínáltuk a résztvevőket!

 

Kreatív csapatunk a helyi Művelődési Ház „ Kalandozás Farsangiában” programján kézműves alkotóházzal nagy sikerű foglalkozást vezetett.

 

A világban bekövetkezett szomorú helyzet miatt egyesületünk elnöke is felvette a kapcsolatot a segélyszervezetekkel és nagyszabású, önálló gyűjtésbe kezdtünk!  Élelmiszert, édességet, ivóleveket, babatörlőt, pelenkát, bébi ételt, tisztálkodási szereket, higiéniai termékeket, takarókat, ágyneműket, gyermek és felnőtt ruhaneműt.  Egész héten át válogattunk, dobozoltunk, szortíroztunk.  Egy furgonra való, mintegy 800 kg  adományt juttattunk el Dombrádra, a frissen megnyitott fogadó pontra. Köszönjük adományozóinknak, az önkénteseknek és a szállítást ingyen felajánló egyesületi tagunknak! A gyűjtést továbbra is folytatjuk, hiszen a helyzet sajnos még mindig nem jutott nyugvópontra. 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék