KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Áprilisi beszámoló Csongrádról

2022. április 28.

Csongrádon is szeszélyes időjárással telt az április. Csodás napsütés után fagyos reggelek, eső, szél, de mi így szerettük. 

 
Egyesületünk húsvét vasárnapján a Belvárosban gyermekprogramokkal szórakoztatta az ott megjelenteket. Jöttek is szépszámmal a gyerekek, kisebbek, nagyobbak. 10 feladatos kört kellett teljesíteniük ahhoz, hogy a végén megkapják jutalmukat. Volt ugróiskola, képkirakó, tojástorony, kézműveskedés, csirkepofozó, lengőteke, célbadobás, mocsárjárás, egyéb ügyességi játékok. Tojáskiállításunk is volt, ahol különböző ritka tojásokat is megnézhettek az érdeklődők, mint strucc, liba, fürj, pulyka, töröktyúk stb. Mindenki nagyon ügyes volt, addig a szülők beszélgettek, nézelődtek, részt vettek egyéb húsvéti programokon. Nagyon jól telt a délután, azt leszámítva, hogy a tavaszi szél jól keresztülfújt bennünket, a végén még fáztunk is.
 
A hónap folyamán többször osztottunk adományt, kenyeret, péksüteményeket, vitaminokat, pelenkát, bébiételt, egyéb babaápolási termékeket.
 
Egyik szombaton pedig ügyes apukáink kicserélték a színpadjaink borítását, amit már évek óta terveztünk. Így megújultan megyünk a nyárnak, reméljük sok-sok rendezvényt tudunk szervezni, lebonyolítani!
 
Szeretettel gondolunk Rátok, minden egyesületnek jó munkát, hasznos napokat, heteket kívánunk! Kárpátaljára pedig mihamarabbi békét remélünk!
 
Bölcső NCSE
 
 
 
 
 
 
 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék