KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hírek Debrecenből

2022. április 29.

Április 01. Jótékonysági bál, NADE díjak kiosztása.

Április 1.-én rendeztük meg Jótékonysági bálunkat és a 22. szülinapunkat. A helyszín kitűnő volt, a fellépők csodásak, az ételek finomak, a felszolgálás zökkenőmentes, a DJ jó zenét válogatott össze, a tombola pedig izgalmas volt. A képek magukért beszélnek. A sok önkéntesmunka után, a hétköznapokban néha kell egy ilyen kis feltöltődés, hogy vidámabban lássuk az előttünk álló feladatokat, mert az ezután is lesz bőven. 

 

 

04.04. NADE gyűlés

Elsőkörben átbeszéltük az elmúlt hét eseményeit, majd fél 6-tól ismét Varga Dani jött el hozzánk, aki az Egyiptomi előadását folytatja.

A kicsik kézműveskedtek.

 

04.17. Magyar Nemzeti Cirkusz

40 fő vehetett rész a vasárnap délutáni előadáson, kedvezményes jegyet tudott biztosítani az Egyesületünk.

 

 

04.18. Húsvéti dekorációs versenyt hirdettünk a családok között. Néhányat itt láthattok. Minden részt vevő ajándékot kapott.

 

 

 

 

 

04.23-24.

Óriási túrkálót rendeztünk a raktárunkban. A Ruha második esélye szlogennel.

 

 

04.24. Komatál

Újabb kisbabát üdvözöltünk az Egyesületünkben a Komatál hagyomány ápolásával. A Lapis családban megszületett negyedik kisbaba, a negyedik kisfiú. A nagyok érdeklődve nézegettek minket, kicsit később megbarátkozva mesélték el a biciklis élményeiket. Kellemes délutánt töltöttünk ott. Köszönjük szépen a sok szeretetet.

 

 

04.28. Szabadulószoba

A mai nap - a NADE IFI Tagozatával és becsatlakozóinkkal - a Széchenyi utcán volt lehetőségünk egy szabaduló szobából szabadulni.

Ez azt jelenti, hogy 60 perc alatt kell különféle kódokat feltörni, kulcsokat megkaparintani/ jó helyen használni, a megfelelő számkombinációt megtalálni és kijutni a szobából.

Persze ez ott élesben egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy azt gondolnánk, hogy menni fog.

Bár ma ez ezúttal egyik csapatnak sem sikerült, azonban megjárattuk agytekervényeinket, számos jó élményt gyűjtöttünk, legközelebb hasonló szituàcióban már biztosan még ügyesebbek leszünk és a ma tapasztalatait hasznosítani tudjuk.

Köszönjük szépen a lehetőséget!

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár