KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Kárpátaljai Nagycsaládos házaspárok Berekfürdőn

2022. május 24.

 Nehéz időszak ez a mostani. Főleg akkor, ha a problémákkal és nehézségekkel egyedül kell megküzdeni. A kialakult helyzet miatt nagyon sok házaspár kényszerült elszakadni egymástól, mégha csak egy kis időre is.

 

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládos Egyesület szervezésében 17 házaspár vehetett részt csodálatos házaspáros hétvégén Berekfürdőn május 20-22 között.

Péntek este nagy volt az öröm és hála a rég várt találkozáskor.

Szombaton a gondolatébresztőt Kacsó Géza - bátyúi lelkész - tartotta, melyen arra kaptunk biztatást, hogy tartsunk ki. Isten kezében biztos a menekülés és szabadulás. Fontos, hogy ő legyen a tanácsadónk, vezetőnk. Délután a fürdőben pihentünk, beszélhettünk. A kissé meglangyosodott kapcsolatok újra felmelegedhettek. Tartalmas időt tölthettünk együtt.

Vasárnap Istentisztelet és egy rövid zárókör után eljött a búcsúzás ideje. Ez most kicsit fájóbb volt, mint  máskor. A férjek és feleségek útja más irányba vezetett, de abban méginkább megerőssítettük egymást, hogy a békét várja a hazatérést válasszuk mindannyian.

 

Köszönjük a támogatást a Berekfürdői Megbékélés házának és a Puszta Hotelnek. Hála és köszönet a lehetőségért. Azért, hogy a szervezet számára fontos a házaspárok megerősítése, támogatása!

 

A program támogatásáért köszönet illeti a Magyar Kormányt, a Bethlen Gábor Alapkezelő zrt-t!

 

                                                                       Kacsó Dóra és Szilágyiné Tóth Gabriella« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár