KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Újra fogadja vendégeit a Vadvölgy Panzió

2022. június 15.

A Keleti - Kárpátok lábánál található Vadvölgy Panzió 2018 óta van a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének birtokában. A családias hely évek óta ad otthont a családi programoknak, baráti társaságoknak, többnapos rendezvényeknek. Rászolgált az érdeklődésre, hiszen hegyekkel körülvett, természetközeli helyszín tökéletesen alkalmas a pihenésre és kikapcsolódásra.

 

A panzió a háború kitörése óta sem volt üres. 4 hónapon keresztül olyan ukrán családok számára adott biztonságos menedéket, akik kénytelenek voltak elhagyni otthonukat.

 

Nem álltak le a tavalyi évben kezdődött felújítási és építkezési munkálatok sem, amelyek azzal a céllal indultak, hogy a panzió még korszerűbb, felszereltebb és kényelmesebb legyen a látogatók számára. Az épület galériás szobákkal és egy rendezvényteremmel bővült, valamint egy beépített medence teszi még élvezhetőbbé az ott eltöltött időt.

 

A panzió a nyári időszakban továbbra is várja vendégeit, ezért elengedhetetlen a nagytakarítás az építkezési munkálatok után. Ennek okán a KMNE idén már harmadik alkalommal szervezte meg az önkéntes hétvégét. Június 10-12 között 5 önkéntes család segédkezett abban, hogy a panzió minden érdeklődő számára igényes és kényelmes legyen. A hétvégi munka mellett a természetközeli és gyermekbarát helyszín lehetőséget adott a családok számára a kikapcsolódásra is. Nagyokat sétáltak és felfedezték az eddig ismeretlen környéket.

 

Az egyesület hálás az önkéntesek kitartó munkájáért!

 

A program támogatásáért köszönet illeti a Magyar Kormányt, a Bethlen Gábor Alapkezelő zrt-t!

                       

 

                                                                                                Orosz Krisztina

                                                                                                a KMNE munkatársa

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár