KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE júliusi beszámolója

2022. július 23.

július 1. 2.  Kihelyezett óriási túrkálót szervezett Egyesületünk Létavértesen. Önkéntes tagjaink segítségével került kiszállításra a sok zsák ruha. Ilyenkor azok is turizhatnak, akik nem tudnak bejutni a raktárunkba.

 

Július 06. 07. a Debreceni Karitatív testület új helyszínre költöztette raktárát, amihez Egyesületünk néhány tagja is segítséget nyújtott.

 

 

A Nyári napközi táborban 3 héten át segítettük a pedagógusok munkáját. Nagyon sok kis táborozónak tettük színesebbé a táboros napjait. Köszönöm szépen a lelkes önkénteseknek.

 

 

július 11. Kulturális élménybe lehetett része Egyesületünknek. A Héttorony táncelőadást a Nagyerdő Szabadtéri színpadon 70 tagunkkal nézhettünk meg.

 

 

július 12. Egy kis szórakozással telt a nap, ugyanis a DMJV Család- és Gyermekjóléti Központjával összefogva, először került megrendezésre a Debrecenben élő, Ukrajnából menekültek családi napját, ahol önkénteseink segítettek. Egyesületünk számára fontos, hogy a hazájukat elhagyó családok biztonságban érezzék magukat a városban!

 

 

Július 20. Komatálat vittünk újra, Sára kisbabát köszöntöttük. Erősödik tagságunk és a benne lévők barátsága a személyes találkozás, megismerés által.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék