KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Egy nemzet határok nélkül - kirándulás a Dunakanyarban

2022. augusztus 25.

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet nemcsak a kárpátaljai családok, hanem a Sámuel Alapítvány "nagy családja" életére is rányomta a bélyegét. Mivel családjaink hosszú idő óta nem találkoztak, ezért úgy döntöttünk, megteremtjük a találkozás lehetőségét.

 

A több mint hatvan fős társaság augusztus 23-án érkezett meg Budapestre a Márton Áron Kollégiumba. Közös étkezés és a Margitszigeti séta után kellemesen pihenhettünk meg a szökőkút mellett. A kirándulás a következő napon Esztergomban folytatódott, itt megtekintettük a Bazilikát, a csodás kilátást és a Mária Valéria hidat. Visszatérve Budapestre a Millenáris parkban tölthettünk együtt egy jó hangulatú estét. Utolsó nap a Budapesti Állatkertbe látogattunk el, ahol különleges állatfajokat és érdekes bemutatókat láttunk. 

 

Az együttlét végén a gyerekek a VONESZO Alapítvány jóvoltából iskolakezdési csomagot vehettek át, így a rengeteg élmény mellett még ajándékot is kaptak.

 

Ez a néhány együtt töltött nap mindannyiunk számára kikapcsolódás és feltöltődés volt, a Sámueles nagy család ismét együtt lehetett. 

 

Hálásak vagyunk támogatóinknak, akik lehetővé tették, hogy kirándulásunk megvalósuljon,  a Sydney Magyar Kaszinónak, a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyháznak és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének. 

 

Istené legyen a dicsőség ezért a tartalmas három napért és annak áldásaiért!

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár