KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

2022 Augusztusa Orosházán

2022. szeptember 2.

Részleges nyári pihenőre bezártuk egyesületi házunkat augusztus hónapra a városi forgalom számára. Szükséges volt, hiszen a folyamatosan érkező ruha és egyéb zsákok kezelése sok anyuka, nagymama rendszeres munkáját kívánta. Önkénteseink is megérdemeltek kis nyári pihenőt. Tevékenységünket is visszafogtuk kissé, saját rendezvényt nem szerveztünk,  de a rendszeres napi munkánkat, a  tescós élemiszer adomány osztását folytattuk.

 

Évente ismétlődő paradicsomlé akciónkat ismét megszerveztük, a Kecskeméti Konzervgyárból mintegy 600 liter kedvezményes árú, forró paradicsomlét igényeltek családjaink.

 

Kézműves Játszóházas csapatunk Ópusztaszeren, a MOGY-on dolgozott, majd a városközpontban, az Árpád-kerti pikniken. Nemzeti ünnepünkön Orosháza-Bogárzón készítettünk csuda dolgokat, ameddig az időjárás kegyes volt hozzánk.

 

A hónap végén, 3 napon át Szegeden, az Auchan üzletházban gyűjthették önkénteseink a tanszereket. Nagy segítség ez a több gyermeket iskolába indító családoknak! Adományozóinknak magunk által készített apró ajándékokkal kedveskedtünk. Az összegyűjtött táskákat, tanszereket, füzeteket, ceruzákat, színeseket, filceket, festékeket és egyéb, apró, szükséges dolgokat családjaink nagy örömmel fogadták!

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár