KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok novembere

2022. november 27.

A Gyermekbarátokhoz fűződő program az elsősök ünnepe. Ezzel kapcsolatban meghívást adtunk minden elsős gyereknek, és tanítójuknak, hogy ellátogasson a múzeumba. Így november 9.-én Múzeum látogatáson voltunk a Petőfi Sándor általános iskola első két osztályával. A gyerekek csodájára jártak a sok kiállított tárgynak és a történetét nagy odafigyeléssel hallgatták a tárlatvezetőnk Pejin Attila szavait.

 

 

A Szent Márton napi programunk szombaton 12.-én tartottuk meg. A gyerekeknek készültünk kézműves dolgokkal, és a játék sem maradt el. Ivković Róbert megpróbálta életre kelteni Szent Márton történetét a gyerekek segítségével. A nap végén felvonulás volt a lámpásokkal.  

                    

 

November 26.-án délelőtt egy közös programon vettünk részt. Ádventi koszorú díszítésén, ami a Jézus Szt. Szíve templom udvarán lett elhelyezve, és vasárnaponként lesz lángra lobbantva a gyertya. Ivković Róbert egy kis bevezető tornával indította a programot, majd Ozsvár Tímea segítségével elkezdődött a díszítés. Sok kis kéz szorgos és aktív volt, annak ellenére, hogy több mint ötven résztvevő volt így nehezen fért mindenki oda, de a végeredmény csodás lett. A munka után a hittan teremben melegedhettek fel a gyerekek, miközben teát és kiflit osztottunk ki.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék