KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mozgáskorlátozottak adventi ünnepsége a Felvidéken

2022. november 28.

A rendezvény fő célja, hogy a különböző fogyatékkal élőknek olyan programokat szervezzünk, amelyek által a pozitív élményeket szerezhetnek akkor is, ha javarészt otthonaikban élik a mindennapjaikat.

 

A sportversenyek a hagyományos Áhi jóga gyakorlatokkal kezdődtek, Bacsárdi József vezetésével, ami egy tökéletes ráhangolódást biztosított a versenyzőknek. Az adventi napon több sportágban és több kategóriában versenyeztek a csapatok. Hagyományos kihívások voltak a körbedobás, a darts és boccia.

 

 

A SZAKC az adventi hangulathoz méltó kultúrműsorral is kedveskedett a vendégeknek. Így a nap folyamán a nagyabonyi citerazenekar szórakoztatta a résztvevőket, majd fellépett a GRACE Ifjúsági Csoportja, és a Kultúra (mozgás)korlátok nélkül csoport képviseletében Nagy Gábor verses összeállítását hallhatták a résztvevők Verspillanatok címmel.

 

 

A rendezvényen gondoltak a legkisebbekre is, Cseh Éva, a GRACE tagja kézműves foglalkozásokat tartott, amely során különféle karácsonyi díszeket készíthettek az érdeklődők. Az egyesület tagjai által elkészített adventi koszorút Mikus Csaba, helyi plébános szentelte meg.

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS