KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Novemberi Mosolyvirág NADE beszámoló

2022. december 1.

11.03.

KOMATÁLAT HOZTAM…..

A Jakab családjánál jártunk, és köszöntöttük a kis 4,5 hónapos Ráhelt a Mosolyvirág NADE tagjai közt. Csodálatos 9 gyermeket nevelnek, példa értékűen. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen kellemes délutánt tölthettünk el együtt.

 

 

 

 

11.07. NADE gyűlés

Fejes Márton fotós. a Trilite Fotóstúdió vezetője, látogatott el hozzánk, és számtalan jó tippet, tanácsot adott, hogyan tudunk jobb, szebb képeket készíteni.

Marci több éve oktat, valamint város rendezvényeken, esküvőkön, szalagavatókon is fotózni szokott.

 

 

Az VIII. Életmese illusztrációs- és felolvasó verseny nagyon jól sikerült, közel 100 versenyző, plusz még a hozzátartozóik jelentek meg a Simonffy utcai Ifjúsági házban. Erdélyi barátaink is megtiszteltek jelenlétükkel Nyárádszeredáról. A gyerekek izgultak, mégis jó hangulatban telt a délelőtt. A 9 tagú zsűrinek nem volt könnyű dolga. A szünetben író-olvasó találkozón vehettek részt a vendégek, valamint mézes díszítésre, korona készítésre volt lehetőség, és társasjátékozhattak a gyerekek! Köszönjük a sok sok munkát, azoknak, akik segítettek, hozzájárultak a nap sikeréhez.

 

 

 

 

 

A hétfői NADE gyűlésen, Szebenszki Erzsébet dietetikus tartott előadást az Auchan külön termében. A téma nagyon hasznos és aktuális volt, hogyan tudjuk a táplálékainkkal megerősíteni az immunrendszerünket.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS