KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Nagycsaládos december

2022. december 28.

A Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete 2022 decemberében szerényebb körülmények között ünnepelte a karácsonyt, azonban számos kedvezmény és ajándék várta a tagcsaládokat.

 

A DOH- Méh Bt-nek az adventi mézvásár elnevezésű program keretei között a helyi nagycsaládos egyesületi tagok kedvezménnyel juthattak hozzá az értékes és egészséges vegyes virágmézhez az érvényes matricával ellátott NOE tagkártya bemutatásával. Számos karácsonyi adományt, felajánlást is kaptunk decemberben ismeretlen és ismerős felajánlóktól. Érkeztek játékok, ruhaneműk és egyéb kiegészítők, illetve cipősdoboz felajánlások külsős családoktól, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal munkatársaitól, a Baptista Szeretetszolgálattól. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete által Henkel tisztító- és tisztálkodási szereket, s magyar termelők által összeállított tartós élelmiszercsomagokat kaptunk. A Magyar Élelmiszerban Egyesület „Édes száj” pályázata jóvoltából egyesületünk 70 gyermeke részesült édességekből, s LEGO készletekből.  Ezekből az adományokból állítottunk össze a tagcsaládjaink számára szeretetcsomagokat, amelyeket a karácsonyi szünet előtt vehettek át a családok.  20 tagcsaládunk pedig értékes csomagot kapott egy-egy ismeretlen „karácsonyi angyaltól”, a NOE „Angyali csomagküldő szolgálat” elnevezésű jótékonysági programján keresztül. Az egyik szerencsés családunkat a Magyar Nemzeti Bank kiválasztotta, s a pénzintézet munkatársai szerveztek gyűjtést számukra. A befolyt összegből két értékes háztartási készüléket vásároltak meg számukra. Szívből köszönünk minden nagylelkű felajánlást!

 

Bizakodjunk, hogy 2023-ban a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete meg tudja valósítani tervezett programjait, rendezvényeit. Mindezekre szeretettel várunk tagcsaládjainkat!

 

Tiszavasvári NE

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék