KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok januárja

2023. január 20.

Január 7.

Az év elején rendhagyó módon az első programunk: Játékos ismerkedés a templommal. Most a Zentai Lisieux-i Kis Szent Teréz Emléktemplomot nézhettük meg. A közösen szervezett foglalkozáson kicsik és nagyobbak Rácz Szabó István és Ivković Róbert segítségével megismerkedhettek a templommal, sok információt kaptunk, miközben megtekinthettük a csodás építményt. Ehhez kapcsolódott a kreatív foglalkozás, amiben a Gyermekbarátok csapata vette ki a részét. Nagy öröm volt számunkra, hogy ennyi érdeklődő gyermek és szülő jelent meg, ami azt igazolja, hogy szükség van az ilyen programokra.

 

Január 10.

Szünidei kézműves foglalkozást tartottunk kedden délelőtt az alkotóházban. A gyerekek műhó segítségével egy hóembert készítettek és könyvjelzőket is csináltak hisz nemsokára itt az iskola.

A folytatásban az ügyességüket is próbára tettük több fajta játékban, amit minden gyermek örömmel próbált ki. A lufi és a pingpong labda sem fogott ki rajtuk. Igyekeztünk, hogy mindenkinek vidám délelőttje legyen.

 

Január 12.

SZABADKAI KIS TEMPLOM SÉTA volt a következő programunk. Terveztük a vonatozást már egy ideje, hisz van olyan gyermek, aki még nem utazott vonaton. A Jézus Szíve templom állandó diakónusa Ivković Róbert és a plébánia koordinátora Rác Szabó István csodálatosan megszervezte, hogy tartalmas legyen ez a kirándulás.

Immár sokadjára sikeresen telt a közös programunk.

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár