KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Január Csíkban

2023. február 4.

Egyesületünk az összegzésekkel, beszámolók megírásával kezdte az évet.

 

Szerencsére az ifjú anyukák továbbra is heti két alkalommal igénylik a találkozást kisbabáikkal az egyesületi székhelyen, így a hétfői Dúdolások Iruval és a szerdai találkozók zökkenőmentesen zajlottak az egész hónapban, kisebb takarításra is sort kerítvén a székhelyen.

 

Január 12-én az új év első szülészeti látogatását szerveztük közösen a helyi Sürgősségi Kórházzal, és nagy örömünkre ismételten nagy sikernek örvendett a találkozás, hisz 23 pár jött el a közel 3 órás tájékoztatóra.

 

 

Január 18-án fociskártya csere-berélést tartottunk a gyerekek számára, ahová első alkalommal 3 fiúcska jött el édesanyjukkal, és egy édesapa egy nagy dobozzal, mert beteg fia nem tudott részt venni az első ilyen jellegű találkozáson. A gyerekek nagyon örültek a lehetőségnek, és igényüket fejezték ki a további alkalmakra, esetleg legozásokra.

 

 

Január 28-án Lepedus István trénert fogadta egyesületünk, aki a Joannes Kájoni Iskola kilencedikesei egy részének tartott 5 órás Családi életre nevelés foglalkozást, majd a szülőkkel találkozva összegezte a napi programot. A középiskolásoknak nagyon tetszett a foglalkozás, és igazán reménykednek egy következő folytatásban, melyet valamikor a nyár folyamán szeretnének megtartani osztálykirándulással egybekötve.

 

 

Tiboldi Bea elnök beszámolója« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

november 15.

-
január 27.

Nagymegyer, Felvidék

december 19.

10:00

Rév, Erdély

Magyar Szórvány Napja

Esemény
Pro Rév Egyesület