KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Hargita Megyei Sérültek Egyesületének februári hírei

2023. február 20.

Bartalis Attila beszámolója

 

Február 8-án hópánkozásson vettünk részt. A szervezetünk tagjait vittük el, létszámba voltunk 50-en. A hópánkózás helyszínileg Hargitafürdőn volt. Nagyon vidám és kedves esemény volt, minden évben elmegyünk, és már alig várják a tagok, hogy legyen hó, és indulhassunk.

 

Február 10-én farsangi bált szerveztünk a szervezetben foglalkoztattaknak, családtagjaik és értelmi akadályozotsággal élőknek. Az ünnepélyen 80 személy vett részt. A megnyitót egy kis játékkal kezdtük zene felismeréssel. A játék alatt a szülőknek Bács Béla a szervezet szóciologusa tartott előadást. A játékok után frissen sült fánk várta a résztvevőket. Majd nagy izgalomra került sor hiszen a résztvevők be kellett mutasák a farsangi visseletüket, amelyet díjazott egy zsűri csapat. Ezt követően már csak a buli és a jókedv maradt hátra, amelyet a résztvevők ki is használtak.

 

 

Február 18-án megszerveztük a második farsangi bálunkat a nem látok szövetségével együtt, ahol 104 résztvevő volt. A szervezetünk munkatársai és önkéntesei egy kis zenés színdarabbal nyitottak. Ezt követöen egy hatalmas buli vette kezdetét élő zenével és finom ételekkel.

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

november 15.

-
január 27.

Nagymegyer, Felvidék

december 19.

10:00

Rév, Erdély

Magyar Szórvány Napja

Esemény
Pro Rév Egyesület