KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének van egy kiváló kisdiákja

2023. április 25.

Gyurkovics Attila Kristóf 2011-ben született a család első szülöttjeként. 12 éves korára számos versenyt nyert, vagy szerzett kiváló eredményt.                                                                                                               

2021 és 2022 Gyula város kiváló diákja címét  kapta meg. Ezekben az években tanulmányi és művészeti versenyeken kiemelkedő eredményt ért el. Az idén az Arany János országos  magyarverseny iskolai fordulója 1. helyezettje, a Grimm szótárak-Maxim könyvkiadó által 2022/2023. évi tanévben megrendezett Tied a Szó-Tár nyelvi verseny döntője 3. helyezettje, az Arany János magyarverseny 2023-as országos döntőjének 5. helyezettje, Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny iskolai fordulójának 1. helyezettje és az Országos Kaán Károly Környezet és természetismeret verseny megyei 1. helyezettje lett.                                           

Kedvenc könyvei a szótárak. Az iskolában német nyelvet tanul,  idén saját kérésére  magántanulóként választotta az angol nyelvet is. Hatalmas tervei vannak. Jogot szeretne tanulni. Kívánok még számos hasonló sikert!                                                                                                       

Évek óta karatézik, hamarosan zöld-öves lesz. Szeret horgászni, xboxozni mint hasonló társai. Családdal, kistestvéreivel sokat társasjátékoznak. Szeretnek együtt kirándulni  , bár az utóbbi időben kevesebbet . Segít a kertben , vagy apával barkácsolnak  . Új hobbija a húsevő növények gyűjtése. 

A szülők példamutató, szorgos emberek, akiktől mindhárom gyermekük csak tanulhat.

Igazából átlagos család ......lenne , de ők a Gyurkovics család !

 

 

x0« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár