KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családi nap és társas délután a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületnél

2023. május 15.

A Családok Házában volt családok napja és társas délután, amin nagyon jól éreztük magunkat! A társasjáték asztalok lassan megteltek érdeklődőkkel, gyerekekkel, szülőkkel. Mindenki a kedvére való társashoz ülhetett le.

 

A bejáratnál arcfestés volt, de aki akarta a karjára vagy a lábára is kérhette a színes rajzokat. Nagyon szép élénk színű kisrókák, sárkányok, cápák, tündérek, királylányok és méhecskék, katicák születtek az arcocskákon.

 

A társasok között okosító, nevettető, kicsiknek és nagyoknak való is volt. Még a szülők is beálltak!

 

Nem sokkal később a Percussion Project Pécs zenekar koncertezett nekünk, ütős hangszerekkel, és egy óriási xilofonnal, amit betoltak, mint egy kisbuszt. A felnőttek még táncra is perdültek, a gyerekek beállhattak a csörgőkkel és dobokkal a zenekarral együtt játszani.

 

Nagyon jó hangulat volt, új barátokat is szereztem. Finom pogácsát tálcán kínáltak körbe az anyukák, este pedig a 3 féle bográcsos volt a választék, és a végén pedig a diák segítők gofrit sütöttek.

 

Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt együtt, és sokat csúszdáztunk!

 

Csiki Flóra

 

Ezen kívül lehetett íjászkodni, az emeleti teremben pedig a Táncoló Szálak kötő-és horgolóklub születésnapi kiállítását megnézni. Az előző évben születtet babákat és családjaikat is köszöntöttük a rózsalugas alatt.

 

Ezen a napon volt az egyesület éves taggyűlése is, s addig a gyerekek aszfaltrajz versenyen és futó versenyen vettek részt.

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék