KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családi hétvége a Vadvölgyben

2023. május 23.

Kikapcsolódás az egész család számára - 2023. május 19-21.

 

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete idén első alkalommal szervezte meg családi hétvégéjét a Vadvölgy panzióban. Az egyesület panziója igazi felüdülést kínál a nagycsaládosok számára az év bármelyik szakában. Nagy lelkesedéssel indult erre a hétvégére 12 család apraja- nagyja, összesen több, mint ötven fővel.

 

A program megvalósulását a Magyar Kormány támogatta. Az alábbiakban az egyik résztvevő élménybeszámolóját olvashatják: 

 

A KMNE szervezésében 2023. május 19-21-e között a Vadvölgy Panzióban megrendezésre került a soron következő családi hétvége. Családunk is nagy örömmel vett részt rajta. Első alkalommal jártunk itt, így számunkra minden új volt. Pónitz Tamás és Adrienn vezetésével érdekes beszélgetéseken, játékos foglalkozásokon vehettünk részt. 

 

Péntek este megérkézésünk után ismerkedős program, finom vacsora és fürdőzés várt minket. A szombat reggel reggelivel és vidám tornával indult. Külön beszélgetések voltak az anyukák és külön az apukák részére. A gyerekek élvezettel vették használatba a panzió udvarán található játszóteret. Az ebédet követően a délután folyamán kirándulásra mentünk, ahol a hegyi táj szépségeit csodálhattuk meg. Az este ismét vacsorával, fürdőzéssel, közös beszélgetéssel, játékkal telt.

 

Vasárnap a reggelit követően áhítat következett, melyet imával zártunk. Átbeszéltük a hétvége eseményeit. A laktató ebéd után mindenki hazatért otthonába. Mi mindenképp új élményekkel, új ismeretségekkel gazdagon távoztunk.

 

Köszönjük a KMNE csapatának, hogy volt lehetőségünk kiszakadni a mindennapi mókuskerékből és a természet lágy ölén, festői környezetben feltöltekezni.

 

Bocskor Zita

résztvevő

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár