KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sámueles Gyereknap 2023, avagy „A vidám szív a legjobb orvosság.”

2023. június 13.

Sokszor emlegetjük úgy gyermekeinket, mint örömünk forrásait. Az Istentől kapott őszinte vidámság legszebb kifejezői számunkra is az Alapítványunk kötelékébe tartozó gyermekek, ezért igyekszünk minden évben egy emlékezetes alkalommal, a Sámueles Gyereknappal megajándékozni őket!

 

Idén is sok színes, az elmúlt évtől eltérő programmal készültünk. A korán érkezőket arcfestéssel várta Pivnyeva Nikolett és Taracközi Jázmin, Komáromi Erika segítségével pedig karkötőt készíthettek. Együtt adtunk hálát Istenünknek és mélyültünk el igéjének tanulmányozásában, Taracközi Ferenc református lelkipásztor vezetésével.

 

Az áhítatot követően kis- és nagy csoportra oszlottak a gyerekek. A kicsikkel Natali Vasylieva animátor foglalkozott, aki különleges játékokkal, lufi figurákkal tette érdekessé a délelőttöt. Közben a nagy csoport lézerharcban mérte össze ügyességét a Kaptár vállalkozás működtetői segítségével. Együttlétünket megkoronázta a Parisel Étterem pizzája, illetve az Ilosvay cukrászda ízletes fagylaltja. Élményekkel, tele hassal és nem üres kézzel térhettek haza a gyerekek, mivel mindenki ajándékba kapott, egy a Fabrika műhely által készített egyedi kulcstartót.

 

Köszönjük támogatóinknak, hogy lehetővé tették a program megvalósítását, Istené legyen a dicsőség, ezért a tartalmas és vidám napért!

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár