KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

"Az én ünnepem is augusztus 20!" - kézműves pályázat díjátadója és kézműves foglalkozás

2023. augusztus 24.

Az államalapítás ünnepére meghirdetett kézműves pályázatunk lezárult 2023. augusztus 13-án. 2023. augusztus 22-én délelőtt átvették a megérdemelt jutalmukat "Az én ünnepem is augusztus 20!" című alkotói pályázat dobogósai.

 

Összesen 110 pályamunka érkezett, amelyek között voltak nagyon kreatív megoldások is. Legtöbben a rajz kategóriában küldtek be képet, viszont akadtak nagyon érdekes ötletek, mint például: ehető alapanyagokból készült magyar címer, vagy búzakalászból ragasztott magyar korona, stb. Nem maradtak el a videók sem, melyeken hallhattunk szavalatokat, és énekeket is. A beküldött pályamunkák megtekinthetőek a KMNE facebook oldalán, illetve honlapunk képtárában is.

Mindenki nagyon ügyes volt, köszönjük a gyereknek, szülőnek az aktív részvételt!

 

A gyerekek izgatottan várták a találkozást Novák Katalin magyar köztársasági elnökkel. Az Elnök asszony megtekintette a kreatív alkotásokat, majd örömmel vett részt a kézműves foglalkozáson.

 

Tarpai József meghívta következő nagycsaládos programra, a nyárbúcsúztatóra. Ha ott nem is, de bízunk a mihamarabbi találkozásban! 

 

Köszönjük a jutalmak egy részét a Beregszászi Szent Anna Karitász felajánlásának!

 

A program megvalósult a Magyar Kormány támogatásával! 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár