KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

2. Nagycsaládos délután a Csillagösvényen

2023. augusztus 27.

A nyárádszeredai Csillagösvény Egyesület 2023. augusztus 26-án szervezte meg a 2. Nagycsaládos délutánt a helyi Bocskai István Elméleti Líceumban. Az esemény a Kárpát- medencei Családszervezetek Szövetsége és a Csillagösvény Egyesület közös rendezvénye volt.

 

A délutánra 3-4 gyerekes nagycsaládokat vártak, akik szívesen vesznek részt az interaktív beszélgetéseken és a szervezők által megálmodott programokon.

 

A felnőttek Baricz Erika családterapeuta, dr. Sárkány- Marczika Andrea nőgyógyász és dr. Suba Réka életmódtanácsadóval folytattak eszmecserét. A szakemberektől hasznos tanácsokat, tippeket kaphattak a gyereknevelés, családfenntartás terén. A gyerekeket ez idő alatt Adorjáni Orsolya óvónő szórakoztatta a Kett- módszerrel feldolgozott mesével.

 

A kötött programok után a családok zászlókat készítettek, csapatnevet választottak majd 10 próbát kellett kiállniuk, melyek után elismerésül oklevelet és jelképes ajándékokat kaptak.

 

A délutánt szabad programok egészítették ki: foci, erőpróba, airsoft fegyverrel célbalövés, stb, de a fénypontja a pillecukor sütése volt. Nagy izgalommal állt kicsi és nagy a tűz körül  vidámságba és zenébe burkolózva .

 

A rendezvény elképesztő hangulatban telt.  Az önfeledt kacagás, a széles mosoly, a vidámság és a kiemelkedően kreatív megoldások színessé tették a délutánt, a gyerekek fülig érő szájjal, rengeteg élménnyel, a szülők új tapasztalatokkal és örökké tartó emlékekkel térhettek haza.  

 

Kátai Judit

egyesületi elnök

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár