KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE augusztusa

2023. szeptember 1.

Egyesületünk, a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete a nyári szünidőben sem maradt programok, feladatok, események nélkül.

 

Augusztus elején Egyeken, a Nádfedeles Kincsei kecskefarmon jártunk a tudásbővítő, nagycsaládosok részére megrendezett tanfolyamon. A házi sajt készítésről tudtunk meg hasznos információkat.

 

A hónap során többször rendeztünk a raktárunkban összegyűlt ruhákból, játékokból ún. Óriás turit, amelynek mindannyiszor óriási sikere volt.

 

Több napon keresztül kitartóan, sikeresen gyűjtöttük a tanszereket az Auchan áruházban.

 

 

Július végén egyesületünk 2 ifi tagja részt vehetett a Felvidéken, a Kovácspataki-hegyekben megrendezett első "Összetartozunk" Kárpát-medencei ifjúsági nyári táborban. Boldogan, sok-sok élménnyel gazdagodva tértek haza.

 

 

Augusztus végén, 28-án rendeztük meg egyesületünk hagyományos évkezdő gyűlését, melyre a meghívást most is sok tagcsaládunk elfogadta. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a nekik tetsző elfoglaltságot, volt itt minden, mi szem-szájnak ingere: a gyerekeknek szabadtéri játék, ugrálóvár, a nagyobbaknak játékos tesztfeladatok, dalfelismerő játék csoki nyereménnyel. A végén még finom, egészséges vacsorát is kaptunk, grillezett csirkemellet, ill. virslit friss zöld salátával. Igazán jókedvű, beszélgetős, nevetős délutánt/estét töltöttünk együtt. Csak azt kívánhatjuk, így folytatódjon egész évünk!

 

 

 

Ezen felül focimeccseken vehettünk részt a Nagyerdei Stadionban, ill. a városi vízosztásban is serénykedtünk a nagy melegben. Emellett kivettük részünket az általános iskolásoknak szervezett városi napközi gyermekek részére szervezett programjaiból – kézműveskedés, zenei kedvcsináló, koncert, mozgásos versenyek.

 

Ebben a hónapban sem unatkoztunk!

 

 Medgyesi Zita, a Mosolyvirág NADE elnökhelyettese



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár