KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok januárja

2024. január 29.

Az idén először szerveztük meg a Társasjátékos napot január 6.-án. Megígértük, hogy lesz még folytatása, hiszen remekül sikerült, sokan eljöttek és együtt szórakoztak. Az Alkotóház megtelt gyerekzsivajjal, és egy remek közösségépítő program volt.

 

Évzáró a Gyermekbarátoknál 

 

Elérkezett az év vége, de sajnos az elfoglaltság végett eltolódott az évzáró. Január 6.-án délután egybegyűlt a kis csapatunk, akik egész évben azon voltunk, hogy a gyerekeknek minél színesebb és ötletesebb programokat szervezzünk.

Kibeszéltük a szép pillanatokat, és már a következő év terveit vitattuk meg. Az együtt töltött idő vidámság volt mindenki számára. Az odaadó önkéntes munkáért, hogy egész évben aktívan tevékenykedett, mindenki megkapta évzáró csomagját.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott és részt vett egyesületünk munkájában!

A célunk továbbra is a motiváció, hogy a Gyerekbarátok foglalkozásaira, örömmel és vidáman jöjjenek a gyerekek. Mindenféle anyagból tudjanak valamit alkotni, létrehozni, legyen sikerélményük. Figyelmük, kreativitásuk, ízlésviláguk fejlődjön, akkor már boldogabbá tettük a gyermeket.   

 

Interaktív templomlátogatás a zentai Jézus Szíve plébánián

 

A Gyermekbarátok és a Jézus Szent Szíve plébánia közös programját tartottuk meg szombaton január 27-én délelőtt. Rövid ismertetőt hallottunk a program elején, Ivkovic Róbert állandó diakónustól és Rácz Szabó István a plébánia koordinátorától. Ezt követően a gyerekeknek alkalmuk nyílt közelebbről is megnézni és meghallgatni az orgonát, amit Rác Szabó István szólaltatott meg. Mindeközben a gyerekek másik csoportjának Ivkovic Róbert megmutatta a sekrestyét a különböző kellékkel és öltözékkel.

E programsorozatunkal szeretnénk a fiatalok és az egyház kapcsolatát szorosabbra fűzni, a pozitív magatartás és tisztelet érdekében. A fő cél az, hogy a gyerekek betekintést kapjanak a vallási életbe.     

 

 

 

 

 

      



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár