KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Házasság világnapja

2024. február 11.

Február 10-én a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  szervezésében a XXI. Házasság világnapján vehettek részt az anyaországi és határon túli egyesületek. A Csillagösvény Egyesület is meghívást kapott, melyet nagy szeretettel és örömmel fogadott.

 

A rendezvényen a regisztrációt követően a résztvevők egy felemelő, mindannyiuk szívét- lelkét megszólítő ökuménikus istentiszteleten vehettek részt a csodálatos székesegyházban.

Az istentiszteletet köszöntők, előadások, kiscsoportos beszélgetések követték, melyek rámutattak a házasság, a hit megtartó erejére.

A rendezvény kiemelkedő momentuma az „Együtt másokért” díj átadása,  a jubiláló párok köszöntése és az egyesület fennálásának 35. évfordulójának ünneplése volt.

A rendezvényt a Vocapella kórus műsora zárta.

Mindezek mellett gyerekfoglalkozások, teaház és a jó hangulat is biztosított volt.

Öröm és hála tölti el szívünket, hogy ott lehettünk, köszönetünket fejezzük ki a PSZNE Egyesület vezetőségének a meghívásért, a találkozásért, a megerősített barátságért.  Kimondhatatlan öröm volt, hogy újra találkozhattunk  Vajdaság, Felvidék, Magyarország további képviselőivel is.

Erdélyt a Csillagösvény Egyesületet  delegációja a Kátai  és az Adorjáni család képviselte.

Köszönjük, hogy veletek ünnepelhettünk. Isten áldása legyen további munkásságotokon!

 

Kátai Judit

elnök



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár